Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Ποιος “υπερπληθυσμός;” Εδώ οι λαοί συρρικνώνονται!

Οι ερευνητές που αξιολόγησαν τα αποτελέσματα σχεδόν 200 μελετών είπαν ότι ο αριθμός των σπερματοζωαρίων μεταξύ των ανθρώπων από τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία φαίνεται να έχει μειωθεί κατά το ήμισυ σε λιγότερο από 40 χρόνια

Για αυτό το πόρισμα έγραψα στις 27 Ιουλίου, που θέλει αυτές τις Ηπείρους να έχουν σοβαρότατο πρόβλημα υπογονιμότητας λόγω εξασθένησης της ποιότητας του σπερματοζωαρίου.
Τι γίνεται όμως με τις άλλες Ηπείρους; Στην Ασία, η μεν Κίνα έχει την πολιτική του ενός παιδιού εδώ και χρόνια, μια τακτική που έσπρωξε εκατομμύρια γονείς στο να θανατώνουν τα κορίτσια τους, αφού μόνο ένας γιος ήταν η εξασφάλιση των γηρατειών τους. Καθώς δεν υπήρχε συνταξιοδοτική μέριμνα στη χώρα, τα ήθη κι έθιμα της Κίνας ήθελαν ο γιος που παντρεύεται να φροντίζει με τη σύζυγό του τους γονείς του. Το αποτέλεσμα: Μετά από 1-2 γενιές, πάνω 20 εκατ. άντρες μπακούρια να ψάχνουν εναγωνίως για γυναίκα, ενώ η εγκληματικότητα απαγωγής κορασίδων να είναι μια άλλη μάστιγα.
Τι γίνεται όμως με την πιο “αναπτυγμένη” οικονομικά χώρα της Ασίας, την Ιαπωνία; Εκεί μπορεί το σπέρμα να είναι σε καλή ακόμα κατάσταση, βάσει των ερευνών, αλλά… σε αχρηστία!
Japan Is Dying: All Work, No Sex Means No Future
Προστατεύστε τα παιδιά σας από την τρομολαγνική προπαγάνδα περί υπερπληθυσμού. Το λέω γιατί ήρθε έντρομη μια μέρα μια μαθήτριά μου, ένα εξαιρετικό μυαλό και πολύ ταλαντούχα και, με μάτια σκυθρωπά, μου είπε ότι αυτό που τρέμει όταν μεγαλώσει, είναι ότι θα είμαστε πολλοί στον πλανήτη και δεν θα υπάρχει αρκετή τροφή και ενέργεια για όλους. Στο μυαλουδάκι της 13χρονης, περνούν εικόνες πείνας και κρύου, γιατί η τρομοκρατία στα κανάλια, στα ραδιόφωνα, ακόμα και στα βιβλία -ειδικά των αγγλικών!- καλά κρατεί. Τα κάνουν να νιώθουν ένοχα που ήρθαν σ’ αυτόν τον κόσμο και να βλέπουν ο ένας τον άλλον σαν βάρος για τον πλανήτη.
Ποιος “υπερπληθυσμός;” Εδώ οι λαοί συρρικνώνονται!Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική. Ούτε ο πλανήτης, ούτε οι λαοί κινδυνεύουν από το “αυξάνεστε και πληθύνεστε και κατακυριεύσατε τη γη”. Μόνο η ελίτ κινδυνεύει και η απληστία της που, όπως έχει πει και ο Γκάντι, δεν χωράει στη Γη. Όλοι και όλα τα άλλα, χωρούν και περισσεύουν με τη σωστή διαχείριση.
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο. Στην Ιαπωνία που είναι όλοι workaholics, δεν προλαβαίνουν να κάνουν παιδιά. Μέχρι το τέλος του αιώνα θα έχει μείνει ο μισός πληθυσμός. Ποια 9 και 10 δισ. θα είναι το 2100; Οι εξωγήινοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.