Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Επιστημονικό περιοδικό : Μην κάνετε παιδία για να σωθεί ο πλανήτης απο την «παγκόσμια υπερθέρμανση»


Επιστημονικό περιοδικό : Μην κάνετε παιδία για να σωθεί ο πλανήτης απο την "παγκόσμια υπερθέρμανση"Ενώ οι δημόσιες συγκοινωνίες και η ανακύκλωση είναι οι πιο συνηθισμένες μέθοδοι για τη μείωση του «διοξειδίου του άνθρακα», μια νέα μελέτη καλεί τους ανθρώπους να σώσουν το περιβάλλον με το να κάνουν λιγότερα παιδιά.
«Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας νέας μελέτης στην οποία οι ερευνητές εξέτασαν 39 επιστημονικές μελέτες, κυβερνητικές εκθέσεις και προγράμματα με βάση το διαδίκτυο που αξιολογούν πώς οι επιλογές τρόπου ζωής ενός ατόμου μπορεί να συρρικνώσουν το προσωπικό μερίδιο των εκπομπών».
Η μελέτη, που διενεργήθηκε από τον Seth Wynes του Πανεπιστημίου Lund στη Σουηδία και τον Kimberly Nicholas του Πανεπιστημίου της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά, συνιστά τέσσερις δραματικές αλλαγές που επηρεάζουν την αλλαγή του κλίματος: «Γίνετε χορτοφάγος, Και ακόμα πιο σημαντικό να έχετε λιγότερα παιδιά. »
Ο Wynes και ο Νίκολας πρότειναν ότι οι νεότερες γενιές είναι πολύ πιο ανοιχτές για να θεσπίσουν τέτοιες δραματικές αλλαγές στον τρόπο ζωής με το πρόσχημα της καταπολέμησης της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

«Ορισμένες ενέργειες υψηλής επίπτωσης μπορεί να είναι πολιτικά μη δημοφιλείς, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την εστίαση σε μετριοπαθείς ή χαμηλής επίδρασης δράσεις εις βάρος των δράσεων με μεγάλη επίπτωση».
Ο μύθος της ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη έχει σφετεριστεί από τους παγκοσμιοποιητές που δικαιολογούν την τεράστια παγκόσμια αποδυνάμωση και την κυβέρνηση ενός κόσμου που θεσπίστηκε μέσω της ατζέντας των Ηνωμένων Εθνών 2030 για να σώσει δήθεν τη Γη από τις καταστροφές της ανθρωπότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.