Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ...!!!

Φωτογραφία του χρήστη ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΞΙΟ ΧΟΙΡΟΒΟΣΚΟ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΒΑΝΔΑΛΙΣΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΡΟ...!!!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ (;;;)
ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΝΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ. .!!!
ΦΤΑΙΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΙΤΑΛΟΣ "ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ" ΨΕΥΔΟΘΕΟΛΟΓΟΣ ΟΥΝΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΚΑΤΗΧΗΤΟΣ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΗΧΗΜΕΝΟΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΑ...
ΑΥΤΑ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΠΟΝΗΡΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ....!!!
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ...!!!!Φωτογραφία του χρήστη ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.
-Ο πιστός λαός πρέπει να διακόψει την κοινωνία με τους αιρετικούς Επισκόπους οι οποίοι κηρύσσουν τον Οικουμενισμό και αποδέχονται την Σύνοδο της Κρήτης, να μην πηγαίνουν στους ναούς και να μην εκκλησιάζονται στους ναούς όπου ιερείς είναι κάποιοι που αποδέχονται την Σύνοδο της Κρήτης
Φωτογραφία του χρήστη ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟ ΚΑΤΑ ΕΣΑΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ....
Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά βάπτισε στο Αγιον Ορος Ιταλό καθηγητή (ΦΩΤΟ)
Ολοκληρώθηκε η προσκυνηματική επίσκεψη που πραγματοποίησε κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο  Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης εις την Αθωνική πολιτεία, συνοδευόμενος από Ιερείς και λαϊκά στελέχη της Μητροπόλεως.
Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητροπόλεως: «Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Περιβόλι της Παναγίας,  ετέλεσε το Μυστήριο του Βαπτίσματος και του Ιερού Χρίσματος έμπροσθεν του Καθίσματος της Παναγίας της Πορταΐτίσσης, σε Καθηγητή της Μεσαιωνικής Ιστορίας Πανεπιστημίου της Ιταλίας, ο οποίος και θα έχει συνεργασία με την Θεολογική Ακαδημία Θεολογικών και Φιλοσοφικών Σπουδών «οι Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος», της καθ΄ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ προεξήρχε και της Αγρυπνίας, που ετελέσθη στο Καθολικό της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής των Ιβήρων, επί τη ευκαιρία της εορτής των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στο τέλος της οποίας πραγματοποιήθηκε και το καθ’ έτος τελούμενο Αρχιερατικό Μνημόσυνο επί τη συμπληρώσει δεκατεσσάρων ετών από τη κοίμησή του μακαριστού, από Σάμου και Ικαρίας Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης Παντελεήμονος Β΄ (Χρυσοφάκη), ο οποίος εκοιμήθη οσιακά στο Ιερό κάθισμα της «Παναγίας της Πορταΐτίσσης» την 9η Ιούλιου του 2003.Φωτογραφία του χρήστη ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.
Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί στο κτίριο Διοικήσεως της Ιεράς Κοινότητος με τον Πρωτεπιστάτη Γέροντα Γερβάσιο Ιβηρίτη και τα νέα μέλη της Επιστασίας καθώς επίσης και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλο και Μητροπολίτες από το Πατριαρχείο της Γεωργίας, ενώ επισκεφτεί τις Ιερές Μονές Καρακάλου, Φιλοθέου, Σταυρονικήτα, Σίμωνος Πέτρα και Παντοκράτορος και τις Σκήτες της Καψάλας και του Αγίου Ανδρέα.
Φωτογραφία του χρήστη ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.
(ΦΩΤΟ)Ι.Μ. Λαγκαδά: Θεία Λειτουργία επί τη εορτή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου (ΦΩΤΟ)Η Εορτή της Συνάξεως της Παναγίας του Άξιον Εστί στο Πρωτάτο (ΦΩΤΟ)
η ειδηση απο:
http://www.vimaorthodoxias.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.