Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

731: Η νέα μεγάλη προσπάθεια της Ομάδας Αναβίωσης «Ελληνικός Στρατός 1940» (ΒΙΝΤΕΟ)


ΔΕΟΣ..μπράβο στα παιδιά!!!Το έπος του 1940 ζεί στις καρδιές μας..συγκλονιστική δουλειά από μια ομάδα ανθρώπων που το ΔΕΝ ΞΕΝΧΩ το μεταφέρει στην τηλεόραση..ότι καλύτερο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια και αξίζει την συμπαράσταση όλων μας!!


Η δύσκολη και επίπονη προσπάθεια να αναβιώσει η ηρωική και ένδοξη εποχή του Έπους της Αλβανίας και των Οχυρών, των μαχών και του ηρωισμού των Ελλήνων στρατιωτών, αξίζει να βρει συμπαραστάτες και αρωγούς.Η δύσκολη και επίπονη προσπάθεια να αναβιώσει η ηρωική και ένδοξη εποχή του Έπους της Αλβανίας και των Οχυρών, των μαχών και του ηρωισμού των Ελλήνων στρατιωτών, αξίζει να βρει συμπαραστάτες και αρωγούς.
Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης
Η Ομάδα Αναβίωσης ΕΣ 1940, με την εντυπωσιακή της εμφάνιση σε παρελάσεις και πλήθος εκδηλώσεων, έχει καταφέρει να κερδίσει το θαυμασμό όλων όσοι ασχολούνται με την ιστορία και κυρίως με τον Ελληνικό Στρατό.  Η δύσκολη και επίπονη προσπάθεια να αναβιώσει η ηρωική και ένδοξη εποχή του Έπους της Αλβανίας και των Οχυρών, των μαχών και του ηρωισμού των Ελλήνων στρατιωτών, αξίζει να βρει συμπαραστάτες και αρωγούς.
Δείτε το παρακάτω βίντεο, από την ταινία που ετοιμάζει η ομάδα με τη συνδρομή γνωστών ηθοποιών, όπως ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Αποστόλης Τότσικας και η Δήμητρα Λημνιού. Πρόκειται για ένα δοκιμαστικό ουσιαστικά υλικό, καθώς η όλη προσπάθεια βρίσκεται ακόμα στα αρχικά της στάδια. Περιμένουμε με αγωνία την συνέχεια!
http://defenceline.gr/index.php/news/item/4442-anabiosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.