Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Φωτογραφία του χρήστη ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.
Με μεγάλη βιασύνη ο Τούρκος πρόεδρος, Ταιγίπ Ερντογάν, άρχισε σε μαζική κλίμακα να επιβάλλει την κάρτα του πολίτη στα εκατομμύρια των κατοίκων της χώρας του, σε ένα σημαντικό βήμα ελέγχου όλων των προσωπικών δεδομένων τους.
Ήδη η κάρτα κυκλοφορεί σε ευρεία κλίμακα και ήδη έχουν αρχίσει και διατυπώνονται ενστάσεις για την μορφή της και τα δεδομένα που περιέχει και τα οποία είναι πλέον έρμαια του κάθε «ειδικού» ελεγκτή ανά πάσα στιγμή.
Η κάρτα αυτή, όπως αναφέρεται, θα αντικαταστήσει κάθε είδους πρώην ταυτότητας και διαβατηρίου και θα είναι το απαραίτητο πιστοποιητικό της παρουσίας του κάθε ατόμου σε κάθε του κίνηση. Με αυτή την κάρτα, όπως τονίζουν ακόμα και κάποιοι Τούρκοι,… τύφλα νάχουν όλα τα γνωστά δικτατορικά καθεστώτα.
Ο Ερντογάν φρόντισε να το επιβάλλει και…έρχεται και η δική μας η σειρά!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
Φωτογραφία του χρήστη ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.

1 σχόλιο:

  1. ΤΩΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΛΟΚΑΡΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...! ΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΑΙΩΝΙΑ ΜΕΤΑ.... ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΞΕΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΤΙ ΚΑΚΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΓΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.