Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ύπουλο σχέδιο της ΜΙΤ για «ανεξαρτητοποίηση» της Θράκης


«Στην αναμπουμπούλα, ο λύκος χαίρεται». Η κλασική αυτή παροιμία ταιριάζει γάντι με τα σχέδια της Τουρκίας, η οποία προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τα όσα συμβαίνουν μεταξύ Σερβίας, Αλβανίας και του ψευδοκράτους του Κοσσόβου, επιχειρεί να προχωρήσει σε σχέδιο «ανεξαρτητοποίησης» της Θράκης, αντιστρέφοντας το «μοντέλο» του Κοσσόβου.
Συγκεκριμένα, κάποιος Χαλίτ Χαμπίπογλου, αντιπρόεδρος της FUEN (Ομοσπονδιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων), στις 19 Απριλίου επισκέφτηκε το Κόσσοβο, στο πλαίσιο της εθνικής γιορτής των τούρκων του Κοσσόβου της 23ης Απριλίου και κατόπιν πρόσκλησης της Ένωσης Νεολαίας Κοσσόβου.
«Ο Χαμπίπογλου επισκέφτηκε την πρωτεύουσα Πρίστινα και το Πρίζρεν, όπου ζει πυκνός πληθυσμός Τούρκων και συναντήθηκε με εκπροσώπους της τουρκικής κοινότητας της Δημοκρατίας του Κοσσόβου, που έγινε ανεξάρτητο κράτος στις 17/2/2008» αναφέρει σχετική ανακοίνωση της FUEN. Επιπλέον, ο ίδιος επισκέφτηκε τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως και πρόεδρο του Δημοκρατικού Τουρκικού Κόμματος Μαχίρ Γιαγτζιλάρ.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην «Δημοκρατία»: «Η FUEN έχει αναλάβει διεθνώς την προώθηση της απόσχισης της Θράκης από την Ελλάδα, στο μοντέλο του Κοσσόβου, που αυτή τη στιγμή είναι μια ανάσα πριν από την ένωσή του με την Αλβανία. Ο Χαμπίπογλου έχει δημιουργήσει ισχυρές επαφές, καθώς εμφανίζεται ως… Ρομπέν των Δασών των απανταχού καταπιεσμένων ψευτομειονοτήτων Τούρκων στα Βαλκάνια, με αποστολή τη δημιουργία της “Μεγάλης Αλβανίας”».
Βλέπουμε, λοιπόν, ότι η τουρκική προπαγάνδα τα καταφέρνει περίφημα.
Όχι μόνο στο εξωτερικό, αλλά ακόμα και μέσα στην ίδια μας τη Χώρα, καθώς το γεγονός ότι οι εγχώριοι «αντιφασίστες» αφισοκόλλησαν ανενόχλητοι (!) ολόκληρη την Αθήνα με κατάπτυστο περιεχόμενο, το οποίο αναπαράγει επακριβώς τις επίσημες τουρκικές θέσεις, δείχνει ότι η εσωτερική διάβρωση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε να αναβιώνουν, στον χειρότερο βαθμό, οι «γενίτσαροι» και τα «γιουσουφάκια» της τουρκοκρατίας.
http://grothia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.