Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Αυτή είναι η…πολιτικά ορθή κοινωνία των ΗΠΑ


Αυτή είναι η…πολιτικά ορθή κοινωνία των ΗΠΑΑυτή είναι η…πολιτικά ορθή κοινωνία των ΗΠΑ
Όπου το «φυσιολογικό» χάνει την έννοιά του.
ΠΗΓΗ
Παρέμβαση στην παιδική ηλικία κάνουν όλο και περισσότερο οι ιδέες της Νέας Τάξης, μετατρέποντας από εφηβική ηλικία τους νέους στα καλύτερά της εργαλεία για την προώθηση των…πολιτικά ορθών τρόπων σκέψης.
Αυτή τη φορά ένα περιστατικό από λύκειο στην Πενσυλβάνια ήρθε να μας υπενθυμίσει πως στην «νέα εποχή» ο καθένας θα μπορεί να είναι υποχείριο της μειοψηφίας.
Το περιστατικό αναφέρεται στην ιστοσελίδα breitbart και αφορά την καταγγελία ενός αγοριού πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά και λεκτικά μέσα στο ίδιο του το σχολείο, όταν ο ίδιος έκανε το…ατόπημα να αρνηθεί να γδυθεί στις τουαλέτες μπροστά σε «τρανς» μαθητές.
Η απάντηση του διευθυντή του σχολείου περιορίστηκε στο ότι το έφηβο αγόρι ήταν απλά…»μη ανεκτικό»!
«Ο πελάτης μου στέκεται όρθιος, όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά για τους άλλους που αισθάνονται θύμα εκφοβισμού», επισημαίνει ο δικηγόρος της οικογένειας και συνεχίζει, «πιστεύουμε ότι τα παιδιά μας δεν θα εξαναγκάζονται σε συναισθηματικά ευάλωτη κατάσταση όπως αυτή, όταν είναι στην φροντίδα των σχολείων μας, γιατί είναι καθήκον ενός σχολείου για την προστασία και το σεβασμό της σωματικής ιδιωτική ζωή και την αξιοπρέπεια όλων των μαθητών.
Προφανώς η διεύθυνση του σχολείου από κοινού με τους καθηγητές θεώρησαν πολύ…φυσιολογικό να εκτυλίσσονται ανάλογες σκηνές μέσα στα σχολεία. Ειδικά όταν αυτές αφορούν τρανς μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.