Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Νέα Διακοπὴ Μνημοσύνου του ονόματος του Οικουμενιστή μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου!


Ἀπὸ τὸ ἱστολόγιο «Κατάνυξις» πληροφορηθήκαμε ὅτι σήμερα τὸ πρωΐ, ὁ π. Θεόδωρος Ζήσης κατὰ τὸ κήρυγμα του (στὸ Ναὸ τοῦ Ἁγίου Ἀντωνίου, ὅπου λειτουργεῖ), ἀνακοίνωσε τὴν ἀπόφασή του νὰ ἀκολουθήσει τὴν ὁδὸ τῶν Ἁγίων Πατέρων καὶ νὰ διακόψει τὸ Μνημόσυνο τοῦ Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ἀνθίμου.
Βέβαια, πολλοὶ «συναγωνιστές» του τῆς Γατζέας, ἀλλὰ καὶ κάποιοι «ἀντι-Οἰκουμενιστές» -τάχα- Ἐπίσκοποι, θὰ συνεχίσουν νὰ μνημονεύουν τοὺς Παναιρετικοὺς Οἰκουμενιστές, παρὰ τὶς θριαμβικὲς φωνές, τὰ ζήτω καὶ τὰ βαρύγδουπα κηρύγματα καὶ Ἐγκυκλίους ποὺ ἐξεφώνισαν σήμερα Κυριακὴ τῆς Ὀρθοδοξίας, ὑπὲρ τῶν Ἁγίων ποὺ κατὰ καιροὺς διέκοψαν τὸ Μνημόσυνο τῶν αἱρετικῶν τῆς ἐποχῆς τους!
Το κήρυγμα Διακοπής Μνημοσύνου του Οικουμενιστή Επισκόπου κ. Άνθιμου Ρούσσα
Πρωτοπρ. Θεόδωρος Ζήσης
Η διακοπή του μνημοσύνου
του μητροπολίτη
Θεσσαλονίκης
κ. Ανθίμου Ρούσσα
Kήρυγμα της Κυριακής της Ορθοδοξίας (5-3-2017) του πρωτοπρ. Θεοδώρου Ζήση, στον Ι.Ν. Αγ. Αντωνίου Θεσσαλονίκης, κατά το οποίο ανακοινώνει στο εκκλησίασμα τη Διακοπή του μνημοσύνου του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου.
Η στιγμή της διακοπής μνημοσύνου του μητρ. Θεσ/νίκης κ.Ανθίμου από τον π.Θεόδωρο Ζήση [ΒΙΝΤΕΟ- 2017]
Απόσπασμα από το κήρυγμα της Κυριακής της Ορθοδοξίας (5-23-2017) του πρωτοπρ. Θεοδώρου Ζήση, στον Ι.Ν. Αγ. Αντωνίου Θεσσαλονίκης, κατά το οποίο ανακοινώνει στο εκκλησίασμα τη Διακοπή του μνημοσύνου του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου.
2η ''Βόμβα'' στη Θεσσαλονίκη: Ο π.Θεόδωρος Ζήσης ανακοίνωσε τη διακοπή της μνημόνευσης του Επισκόπου του σήμερα της Ορθοδοξίας
ΕΚΤΑΚΤΟ: 2η ''Βόμβα'' στη Θεσσαλονίκη!!! Μετά τη διακοπή του μνημοσύνου του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου από τον πρωτοπρεσβύτερο π.Νικόλαο Μανώλη, σήμερα το πρωΐ Κυριακή της Ορθοδοξίας, και ο πρωτοπρ. π.Θεόδωρος Ζήσης, στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Θεσσαλονίκης, στο κύρηγμά του, ανακοίνωσε την απόφασή του, να διακόψει τη μνημόνευση του Επισκόπου του, Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθίμου. Σε λίγο θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Σήμερα Κυριακή της Ορθοδοξίας του έτους 2017 είναι μία ξεχωριστή ημέρα στην ιστορία της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας. Σήμερα ανακοινώθηκε και έγινε η Αποτείχιση, εκ των Φιλοοικουμενιστών, του Πατέρα Θεοδώρου Ζήση, του ουσιαστικού Ηγέτου και Αρχιτέκτονος της Αντιστάσεως στην Παναίρεση, εκ του χώρου της επισήμου Εκκλησίας.
Αν και πολλοί από την "Σύναξη Κληρικών και Μοναχών" δεν προχώρησαν στο διάβημα αυτό μέχρι σήμερα, παρά τον πλούσιο Αντιοικουμενιστικό, Θεωρητικό και Αγωνιστικό καρπό που προσέφεραν, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε άλλες Ορθόδοξες Χώρες, η καρδιά της προσπάθειάς τους, μαζί με άλλους που ήδη προσέτρεξαν ή θα προστρέξουν τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, προχώρησε Ομολογιακά, με την Χάρι του Θεού, γεμίζοντας χαρά και ελπίδα όλους τους αληθινούς Ορθοδόξους.
Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε πολλά χρόνια για να έλθει αυτή η ευλογημένη στιγμή και να σήμερα ήλθε. Το περιβόητο "άχρι καιρού" που σταματούσε την ολοκλήρωση των προσπαθειών των Ορθοδόξων και πρακτικά, όχι ως πρόθεση αλλά ως αποτέλεσμα, αποδείχθηκε ιστορικά ότι δεν σταμάτησε την εξέλιξη της φιλαιρετικής πορείας μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία, σήμερα τελείωσε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο σε μία μεγάλη Εορτή της Εκκλησίας μας αυτή του θριάμβου της Ορθοδοξίας.
Το κίνημα αυτό των νέων Ομολογητών είναι βέβαιο ότι θα διωχθεί από τους φιλαιρετικούς, οι αδελφοί μας θα υποστούν διώξεις, άλλωστε αυτό είναι το βάπτισμα της αληθινής και θεάρεστης Ομολογίας.
Εμείς οι Ορθόδοξοι του Πατρίου έχοντας υποστεί οι Πατέρες μας και αρκετοί από τους σύγχρονους Πατέρες και Αδελφούς μας τέτοιους διωγμούς είμαστε αλληλέγγυοι στους Πατέρες και αδελφούς που εξήλθαν στην Ομολογία για την Αγάπη Του Χριστού. Είμαστε αλληλέγγυοι και πνευματικά και ηθικά και υλικά και τους πληροφορούμε ότι μετά την επιλογή τους αυτή κατέχουν πλέον μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας και την αγάπη μας. Ευχόμεθα ολόψυχα ο Κύριός μας να τους στερεώσει στον αληθινά Ορθόδοξο δρόμο που επέλεξαν, έχοντας διαλέξει ήδη έμπρακτα πρωτο τον Κύριο μας στην ζωή τους και την καρδιά τους.
 Ο Κύριος μας να Σας στερεώνει στον ομολογιακό δρόμο της θυσίας που επιλέξατε και σε Σας και όλους τους άλλους Πατέρες και αδελφούς που έπραξαν ή θα πράξουν τις επόμενες ημέρες ομοίως.
Εύχομαστε εκ βάθους καρδίας να έλθει σύντομα η ημέρα, με την Χάρι Του Θεού, όπου όλοι οι αληθινοί Ορθόδοξοι και από την μερίδα των Ορθοδόξων του Πατρίου και από την μερίδα των άρτι Αποτειχισμένων αδελφών θα βρεθούμε ενωμένοι εκκλησιαστικά και αγωνιστικά ενάντια στην Παναίρεση των Εσχάτων.
Πατέρες και Αδελφοί Καλή Αγία Τεσσαρακοστή και Καλή Ανάσταση σε όλους και προ πάντων στην Εκκλησία μας!
Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.