Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Η ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΙΑΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΤΑΞΗΣ (9 Βίντεο)


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας των ΗΠΑ στο οποίο οφείλεται σε μεγάλο μέρος η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές, είναι το γνωστό Πίτσαγκειτ που απεκάλυψαν οι φάκελοι των Wikileaks από τα εμαίλ της Χίλαρι Κλίντον και του Τζον Ποντέστα.
Το σκάνδαλο αυτό ξεσκέπασε όλη τη βρώμα της αμερικανικής ελίτ και όχι μόνο και τις επιδόσεις της στη σεξουαλική ανωμαλία της παιδοφιλίας.
Αυτό το ανώμαλο και διαστροφικό «σπορ» έχει γίνει συνήθεια σε μεγάλο μέρος ης αμερικανικής και ευρωπαϊκής ανώτερης κοινωνίας. Σε αυτό το σκάνδαλο εμπλέκονται πολιτικοί, γιατροί, δικαστικοί, δικηγόροι ακόμα και εκκλησιαστικοί φορείς.
Μιας και αναφερόμαστε σε πολιτικούς μια περίπτωση είναι αυτή του γνωστού Γερμανού πολιτικού Thomas de Maizière, Υπουργού Εσωτερικών του κόμματος της Χριστιανοδημοκρατική Ένωσης (CDU) της κυρίας Μέρκελ που κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, χρήση ναρκωτικών ουσιών, διαφθορά και παράνομο εμπόριο όπλων, δηλαδή «όλα τα καλά».

Έχουν αποκαλυφτεί τελευταία μεγάλα προσωπικά δράματα ψυχών που υπέστησαν την σεξουαλική κακοποίηση από βρεφικής ακόμα ηλικίας και αυτό δείχνει όλη τη σαπίλα της ελίτ που σε μεγάλο μέρος κυβερνάει την ανθρωπότητα. Ένα από αυτά τα πολύ χαρακτηριστικά δράματα είναι και αυτές οι παρακάτω αποκαλυπτικές ιστορίες.
Για τους περισσότερους ανθρώπους αυτό το ρεπορτάζ αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση, καθώς αναφέρονται γεγονότα και καταστάσεις τα οποία είναι απλώς αδιανόητα.
Πριν λίγες μέρες, σε μια εκπομπή στο Αμερικανικό κανάλι CBS, μια νεαρή γυναίκα άρχισε να αφηγείται τη ζωή της ως σκλάβα του σεξ.
Στην εκπομπή αυτή δόθηκε στη γυναίκα το όνομα-ψευδώνυμο «Κένταλ», ενώ όσα περιγράφει δεν είναι μόνο απίστευτα αλλά δείχνουν την αρρωστημένη κατάσταση της σεξουαλικής κακοποίησης που υπέστη.
Όπως αφηγείται η ιδία, εκ γενετής είχε γίνει αντικείμενο σεξουαλικής ικανοποίησης όσο και αν αυτό ακούγεται φρικτό. Όλη της τη ζωή ήταν μια σκλάβα του σεξ καθώς ήταν το μόνο πράγμα που είχε γνωρίσει. Ένα από τα βασικά πράγματα που μπορούσε να θυμηθεί είναι ότι είχε φτάσει σε σημείο σαν παιδί να θεωρεί φυσιολογικό οι άντρες να έρχονται σε σεξουαλική επαφή με παιδιά και νεογέννητα.
Αυτοί που την εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά και την μεταχειρίζονταν σαν σεξουαλικό αντικείμενο την περιέφεραν σε διάφορες χώρες ακόμη και με ιδιωτικό τζετ σε διάφορα πάρτι της ελίτ για να την πουλήσουν ως εμπόρευμα σεξουαλικής ηδονής. Η πελατεία ήταν ανώτερα μέλη υψηλής κοινωνίας που είχαν τη δυνατότητα να δαπανούν μεγάλα ποσά για τις ανώμαλες διαστροφές τους σε βάρος και αυτής της παιδίσκης.
Πολύ συχνά οι πελάτες αυτοί εκτόνωναν τα διάφορα ανώμαλα βίτσια τους φτάνοντας στο σημείο την ώρα της ικανοποίησής τους να σκεπάζουν το κεφάλι του μικρού κοριτσιού με ένα μαξιλάρι ή με μια σακούλα μέχρι να πάθει ασφυξία. Ο κανόνας ήταν να κάνουν πάνω της ό,τι διαστροφικό ήθελαν αλλά να μην της αφήσουν κανένα ορατό σημάδι για να μην χάσει το «εμπόρευμα» την αξία του και να το γευτούν και άλλοι.
Επειδή από βρέφος είχε πέσει στα δίχτυα αυτού του κυκλώματος παιδοφιλίας, αποκομμένη από τους βιολογικούς της γονείς ήδη από τότε, δεν γνωρίζει ούτε τη χώρα προέλευσής της, ούτε που βρίσκονται και ποιοί είναι οι γονείς της. Όσον αφορά ποια είναι η πραγματική της ηλικία, καθώς δεν έχει πιστοποιητικό γεννήσεως, υποθέτει ότι είναι περίπου 23 ετών λόγω κάποιων παιχνιδιών της δεκαετίας του 90’ που θυμάται.
Αυτός που την εξέδιδε, «ο νταβατζής της», της φερόταν με πολύ άσχημο τρόπο, συχνά την κλείδωνε μέσα σε μια βαλίτσα και έφτανε και στο σημείο να της κάνει ηλεκτροσόκ για να πάψει να διαμαρτύρεται και για εκφοβισμό. Παράλληλα, προσπαθούσε να την πείσει ότι αυτός είναι ο δρόμος που διάλεξε ο Θεός για εκείνην και ότι οι γονείς της την όρισαν να εξυπηρετήσει αυτόν το σκοπό.
Όπως και αυτή υπήρχαν και άλλα παιδιά τα οποία ήδη από βρέφη είχαν συνηθίσει σε αυτόν το διεστραμένο δρόμο ενώ η ίδια ομολογεί ότι στην ηλικία των δύο χρόνων θεωρούσε όλα αυτά πλέον ως φυσιολογικό μέρος της καθημερινότητάς της.
Λόγω των συχνών σεξουαλικών επαφών η ίδια έμενε έγγυος αλλά είχε επίσης πολλές αποβολές. Τελικώς, έφερε στον κόσμο τρία παιδιά, δύο κορίτσια και ένα αγόρι χωρίς ποτέ να γνωρίζει ποιοι είναι οι πραγματικοί τους πατέρες. Αρχικά είχε τη δυνατότητα ως επιβράβευση να βλέπει τα παιδιά της κάποιες φορές αργότερα όμως έχασε εντελώς τα ίχνη τους.
Οι πελάτες με τους οποίους εξαναγκαζόταν να συνευρεθεί ήταν πολύ πλούσιοι και ισχυροί όπως δικηγόροι, γιατροί, ψυχίατροι, πολιτικοί , ακόμη και προπονητές ομάδων. Για την οργάνωση των σεξουαλικών συνευρέσεων με πλούσιους πελάτες, το αφεντικό της προμηθευόταν σεξουαλικά παιχνίδια, μεικ απ και ακριβά ρούχα για την ίδια κ.α.
Μερικές φορές ανάλογα με τις διαθέσεις του κάθε πελάτη ήταν υποχρεωμένη ως μικρό παιδί να συνευρίσκεται μαζί με 5χρονα αγόρια. Για όλα αυτά φυσικά δεν είχε κανένα οικονομικό όφελος η ίδια καθώς όλα τα χρήματα τα καρπωνόταν πάντοτε αυτός που την πάσαρε σαν προϊόν ηδονής.
Σε μια άλλη παρόμοια περίπτωση μιας κοπέλας από το Βέλγιο ονόματι Anneke Lucas, διηγείται παρακάτω τις πραγματικά φρικτές τις εμπειρίες σεξουαλικής κακοποίησης από την παιδική της ηλικία.
Επί πεντέμισι ολόκληρα χρόνια οι ίδιοι οι γονείς της την είχαν ξεπουλήσει στα κυκλώματα παιδοφιλίας για δικό τους οικονομικό όφελος. Από μικρό παιδί την εκμεταλλεύονταν ηλικιωμένοι άντρες από την υψηλή ελίτ σε συναντήσεις όπου κυκλοφορούσαν σε άφθονες ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικά.
Αυτοί οι διεστραμμένοι άνθρωποι δεν αρκούνταν μόνο στο να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ανωμαλίες πάνω στις τρυφερές παιδικές ψυχές αλλά έφταναν στο σημείο ακόμα και να τα δολοφονήσουν για να ικανοποιήσουν τα ένστικτά τους και επειδή είχαν κορεστεί από τα θύματά τους.
Στην ηλικία των 11 ετών σε μια από αυτές τις συναντήσεις επειδή την είχαν ήδη υπερχρησιμοποιήσει είχαν αποφασίσει να την σκοτώσουν αλλά προς μεγάλη της τύχη κάποιος τη λυπήθηκε την τελευταία στιγμή και τη φυγάδευσε για να σώσει τη ζωή της.
Σε όλο αυτό το διάστημα είχε υποστεί φρικτά βασανιστήρια που είχαν αφήσει βαριά σημάδια στο σώμα και στην ψυχή της. Ενθυμούμενη το τι είχε περάσει περιγράφει ένα δωμάτιο όπου την είχαν δέσει για να τη σφάξουν ενώ δίπλα της υπήρχαν μικρές λίμνες από αίματα μικρών παιδιών που τα είχαν σκοτώσει αφού τα είχαν κακοποιήσει.
Αποτιμώντας όλη αυτή τη φρικτή περίοδο αναφέρει ότι πρέπει να έχει υποστεί βιασμούς γύρω στις 1716 ώρες αυτά τα πέντε χρόνια πριν φτάσει στην ηλικία των 12 χρόνων.
Αυτός που την είχε σώσει από τη συνάντηση που αναφέραμε παραπάνω, την καθοδήγησε πώς να ξεφύγει από τη χώρα της το Βέλγιο (ένα από τα πρότυπα του Ευρωπαϊκού πολιτισμού) όπου είχε όλες αυτές τις φριχτές εμπειρίες. Επιπλέον, της δόθηκαν οδηγίες από το άτομο αυτό που την προστάτευε ώστε να διαφύγει από την πορνεία τα ναρκωτικά.
Το εντυπωσιακό και συνάμα θλιβερό στην περίπτωση της καθώς και σε άλλες παρόμοιες είναι ότι οι άνθρωποι που γνώριζε αφού είχε γλυτώσει από όλα αυτά τα κυκλώματα, αντί να την αντιμετωπίσουν με συμπόνια και συμπαράσταση σε ό,τι είχε περάσει την έβλεπαν σαν κάτι το βδελυρό και βρώμικο. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια για την υποτιθέμενη πολιτισμένη δυτική κοινωνία.
Μια άλλη παρόμοια ιστορία είναι αυτή της 15χρονης, ονόματι Τερέζα, από την Βρετανία και προέρχεται από χωρισμένους γονείς. Η μητέρα της που δούλευε την άφηνε στη γιαγιά της η οποία ανήκε σε μια σατανική οργάνωση η οποία προέβαινε σε τελετουργίες βιασμών μικρών παιδιών τα οποία στη συνέχεια τα δολοφονούσαν.
Η οργάνωση αυτή που είχε και τελετές κτηνοβασίας, ενώ έπαιρναν άστεγους που στη συνέχεια τους θυσίαζαν, την ίδια τη βίαζαν επανειλημμένα όπως επίσης τα ξαδερφάκια και τις φίλες της. Η γιαγιά της που οδηγούσε τα παιδιά σε αυτές τις τελετές είχε τη συνήθεια να κάθεται και να βλέπει ό,τι φρικτό γινόταν εκεί μέσα.
Στην μέση της αίθουσας σε ένα μεγάλο τραπέζι τοποθετούσαν ζώα και μικρά παιδιά τα έκοβαν στη μέση για να χυθεί το αίμα σιγά σιγά για τις σατανικές τους θυσίες. Έτσι πέθαιναν με αργό και βασανιστικό τρόπο ουρλιάζοντας από τους πόνους. Η κοπέλα ήταν μάρτυρας σε πολλούς από αυτούς τους μοιραίους θανάτους των μικρών παιδιών.
Το κύκλωμα αυτό της παιδοφιλίας όπως κατάφεραν και το κατέγραψαν με κρυφές κάμερες λειτουργούσε ακόμα και μέσα σε μασονικές στοές.
Στο παρακάτω βίντεο από το εσωτερικό μιας μασονικής στοάς φαίνεται μια κοπέλα που χορεύει με τολμηρό τρόπο προκαλώντας τα λάγνα βλέμματα των ηλικιωμένων μασόνων αλλά ήταν προκάλυμμα διότι πίσω από αυτήν είχαν μικρά παιδιά για τις προσωπικές τους ανωμαλίες.
Όλα αυτά αποτελούσαν θυσίες προς τον αφέντη τους Λούσιφερ. Οι σκηνές που διαδραματίζονταν ήταν τόσο τρομακτικές για τα παιδιά που μια μέρα τρέχοντας έξω προσπάθησαν να δραπετεύσουν. Δυστυχώς όμως, τα εκπαιδευμένα σκυλιά των ιδιοκτητών αυτών κατάφεραν να εμποδίσουν την απόδραση των παιδιών και να τα φέρουν πάλι πίσω.
Αυτοί τότε για να τα τιμωρήσουν για την απόπειρα δραπετεύσεώς τους τα είχαν για μέρες δεμένα. Οι φρικτές αυτές τελετές γίνονταν συνήθως σε απόμερες μεγάλες βίλες στη επαρχία για να μην προκαλούν την προσοχή.
Συνήθως περισυνέλεγαν άστεγους και τους μετέφερναν για τις θυσίες τους, ενώ σε περίπτωση που δεν έβρισκαν κάποιον άστεγο, απήγαγαν όποιον έβρισκαν στο δρόμο. Στα πάρτι αυτά υπήρχε μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ όπως και σκληρά ναρκωτικά. Τις περισσότερες φορές όταν σκότωναν τα μωρά τα έτρωγαν αργότερα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της κοπέλας, είχαν θυσιαστεί περίπου 100 μωρά.
Η ίδια έγινε μητέρα για πρώτη φορά στα 11 της χρόνια ενώ στο σύνολο είχε επτά γέννες. Παρόλο που δεν γνωρίζει τι απέγιναν τα μωρά τα οποία έφερε στον κόσμο, όπως μαρτυρεί, έρχονταν συχνά γιατροί ειδικευμένοι γυναικολόγοι, οι οποίοι ήταν μέλη της σατανικής αυτής οργάνωσης και εκτελούσαν στα κοριτσάκια εκτρώσεις.
Όσον αφορά τα εκκλησιαστικά κυκλώματα, παιδεραστές της Καθολικής Εκκλησίας στην Αυστραλία κακοποίησαν σεξουαλικά γύρω στα 4.445 παιδιά. Οι γονείς των θυμάτων πληρώθηκαν 213 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση. Φυσικά περιττό είναι να αναφέρουμε τα μεγάλα σκάνδαλα παιδοφιλίας που υφίστανται στο Βατικανό και γενικότερα στους εκκλησιαστικούς φορείς.
Ματθ. 7,15     Προσέχετε δε, να μη παρασυρθήτε εις την πλάνην από τους κακούς διδασκάλους και ψευδοπροφήτας, οι οποίοι έρχονται εις σας με το εξωτερικόν ένδυμα της αθωότητος και πραότητος του προβάτου, ενώ από μέσα είναι άγριοι και άρπαγες σαν λύκοι.
Μέσα σε όλα αυτά, ήρθε και μια πρόσφατη είδηση σε σχέση με το μεγάλο σκάνδαλο PIZZAGATE. Όπως αποκαλύφτηκε, έχουν χαθεί 501 μικρά παιδιά και έφηβοι από τις αρχές της χρονιάς 2017 στην Ουάσιγκτον D.C τα οποία υποθέτουν ότι έχουν πέσει και αυτά θύματα αυτού του κυκλώματος παιδεραστίας της υψηλής κοινωνίας της αμερικανικής πρωτεύουσας. Ο κόσμος είναι πλέον αναστατωμένος και η αστυνομία συμβουλεύει να μην κυκλοφορούν παιδιά ανήλικα χωρίς συνοδούς ακατάλληλες ώρες.
Από την άλλη, οι αστυνομικές αρχές της Αγγλίας δηλώνουν πως οι παιδόφιλοι οι οποίοι δεν αποτελούν σοβαρή απειλή δεν θα πρέπει να φυλακίζονται.
Τις διαστάσεις που έχει πάρει η παιδοφιλία στον Αμερικανικό Κινηματόγραφο ομολογούν ηθοποιοί στο παρακάτω βίντεο που έπαιζαν από πολύ μικρή ηλικία σε ταινίες. Φτάνει να αναφέρουμε μόνο μια περίπτωση ενός ηθοποιού που δεν άντεξε την κακοποίηση και αυτοκτόνησε σε νεαρή ηλικία.
Ο ηθοποιός αυτός, ο Corey Feldman, που ήταν ήδη γνωστός από την παιδική του ηλικία ξεσκεπάζει όλο αυτό το κύκλωμα παιδοφιλίας. Αναφέρει πως ουσιαστικά δεν γνώρισε παιδική ηλικία αυτός και ο φίλος του επίσης διάσημος παιδικός ηθοποιός Corey Haim.
Όπως εξηγεί ήταν περικυκλωμένοι από μια μεγάλη ομάδα αντρών οι οποίοι τους ήθελαν για πονηρό σκοπό. «Υπάρχουν πολλοί καλοί άνθρωποι στο Χόλυγουντ, υπάρχουν όμως και κάποιοι πολύ αρρωστημένοι άνθρωποι», δηλώνει ο Feldman. Ο φίλος του μάλιστα, ο Corey Haim, όπως φαίνεται δεν ξεπέρασε όλη αυτήν την σεξουαλική κακοποίηση και αυτοκτόνησε σε ηλικία 38 ετών.
Και όμως το Pizzagate που σχετίζεται με την παιδική ηλικία είχε προβληθεί με πονηρό τρόπο ακόμα και στα παιδικά παραμύθια του μεγάλου μασόνου Ουώλτ Ντίσνεϋ (Walt Disney-Pixar).
Εκεί εμφανίζεται στο παρακάτω βίντεο σε σκηνές πολλών ταινιών κινουμένων σχεδίων με ένα χαρακτηριστικό φορτηγάκι «Pizza Planet Truck» προετοιμάζοντας τις παιδικές ψυχές για το τι θα επακολουθήσει.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.