Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

STRAIGHT PRIDE: Η Ρωσία υιοθετεί την φίλο-ετεροφυλοφιλική σημαία εξοργίζοντας τους ομοφυλόφιλους.



STRAIGHT PRIDE: Η Ρωσία υιοθετεί την φίλο-ετεροφυλοφιλική σημαία εξοργίζοντας τους ομοφυλόφιλους.
ΠΗΓΗ
«O Vladmir Putin προωθεί την παραδοσιακή οικογένεια ενώ ο Obama ανάβει πράσινο φως στους ομοφυλόφιλους. Το κόμμα του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin ύψωσε μια σημαία για την Straight Pride η οποία τιμά τις πραγματικές οικογένειες, προσφέροντας ένα αντιπαράδειγμα στους πρόσφατους εορτασμούς και την ομο-μανία που έχει καταλάβει τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλα ανεπτυγμένα κράτη.
Η σημαία, βασισμένη κατά πολύ σε ένα σχέδιο που χρησιμοποιήθηκε από την Γαλλική οργάνωση προάσπισης του παραδοσιακού γάμου “La Manif Pour Tous” (Γάμος για όλους), έχει εμπλουτιστεί με την προσθήκη ενός τρίτου παιδιού στην εικονιζόμενη παραδοσιακή οικογένεια και με την λεζάντα «# Πραγματικές Οικογένειες» γραμμένη σε Κυριλλική γραφή. Η αλλαγή εναρμονίζεται πλήρως με την σημερινή Ρωσική κυβερνητική πολιτική, η οποία προσπαθεί να αντιστρέψει τον φθίνοντα ρυθμό γεννήσεων ενθαρρύνοντας τις Ρωσίδες μητέρες να γεννήσουν περισσότερα παιδιά ως μια εναλλακτική στην μαζική εισροή μεταναστών.

Το ομοφυλοφιλικό ιστολόγιο Pink News αναφέρει τα σχόλια του πολιτικού του κόμματος της Ενωμένης Ρωσίας, Aleksey Lisovenko, ο οποίος είπε για το σχέδιο:
«Αυτή είναι η απάντησή μας στους γάμους ατόμων του ίδιου φύλου, αυτής της γελοιοποίησης του θεσμού της οικογένειας. Πρέπει να εμποδίσουμε την αρρώστια των ομοφυλόφιλων στην χώρα μας και να υποστηρίξουμε τις παραδοσιακές αξίες».»
Εμείς από την πλευρά μας για άλλη μια φορά συγχαίρουμε τον Ρωσικό λαό και την ηγεσία του, διότι αντιστέκονται με πείσμα στην φιλελεύθερη πανούκλα της Δύσης και ελπίζουμε σύντομα να διοργανωθεί ένα Straight Pride και στην χώρα μας.
Χαίρε Ρωσία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.