Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΗΠΑ: Ναι, ελέγχουμε τον καιρό μέσω HAARP



ΗΠΑ: Ναι, ελέγχουμε τον καιρό μέσω HAARP
ΗΠΑ: Ναι, ελέγχουμε τον καιρό μέσω HAARP
Ο Αμερικανός αναπληρωτής βοηθός γραμματέας της Πολεμικής Αεροπορίας για την επιστήμη, την τεχνολογία και τη μηχανική Ντέιβιντ Γουόκερ, ερωτηθείς σχετικά με την κατάργηση του 300 εκατομμυρίων δολαρίων πειραματικό πρόγραμμα HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) στην Gakona, απάντησε ότι «προχωράμε με άλλους τρόπους διαχείρισης της ιονόσφαιρας, που το HAARP είχε σχεδιαστεί για να κάνει».
Εν ολίγοις παραδέχθηκε πως μέσω του Haarp ελέγχεται ο καιρός!
Τι είναι η «Άρπα του Θανάτου»
Σύμφωνα με τον δικό μας, συνεργάτη του Ινστιτούτου ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Νίκο Κατσαρό:


«Στην πόλη Wakon της πολιτείας της Αλάσκα, ΗΠΑ το ναυτικό , ο στρατός και το πανεπιστήμιο της Αλάσκα διεξάγουν το πρόγραμμα υψηλής συχνότητας ραδιοκυμάτων (HAARP, High Frequency Active Auroral Research Project). Επίσημα, στην ιστοσελίδα του πενταγώνου αναφέρεται ότι το πρόγραμμα αυτό αποβλέπει στη μελέτη της ιονόσφαιρας και τη βελτίωση των τηλεπικοινωνιών σε μεγάλα βάθη θαλάσσης ή και εντοπισμό σπηλαίων (τρομοκρατών) σε βουνά.
Συγχρόνως όμως, η μελέτη της ιονόσφαιρας αποβλέπει σε συνδυασμό με τα chemtrails στον έλεγχο του κλίματος. Στο Wakon της Αλάσκα στο πρόγραμμα HAARP υπάρχουν 140 κεραίες, ύψους περίπου 80 μέτρων , που εκπέμπουν συχνότητες που φθάνουν στην ιονόσφαιρα. Έτσι, δημιουργούνται κύματα που υψηλής συχνότητας που μπορούν να προκαλέσουν βραχυκύκλωμα σε οτιδήποτε κινείται ηλεκτρικά, αεροπλάνα, τραίνα, πλοία, σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής κλπ Στο HAARP, λοιπόν σχεδιάζονται τα επόμενα όπλα μαζικής καταστροφής, τα ηλεκτρονικά, τα οποία θα μπορούν να προκαλέσουν βραχυκύκλωμα σε όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα του εχθρού, αλλά και σε συνδυασμό με τα chemtrails να συμβάλλουν στη μεταβολή των καιρικών συνθηκών».

 Να σημειωθεί επιπλέον πως  υπάρχουν δεκάδες σελίδες με εκθέσεις καθηγητών του Χάρβαρντ που μιλούσαν για αρνητικές επιδράσεις των μικροκυμάτων του HAARP πάνω στους ανθρώπους. Ειδικότερα, μικροκύματα, αφού διαμορφώνονται σε συγκεκριμένες συχνότητες, εκπέμπονται από κεραίες και μπορούν να επηρεάσουν την συμπεριφορά ατόμων περνώντας ακόμα και υποσυνείδητα μηνύματα (συχνότητα 20 Hz).

 http://grothia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.