Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

▪ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ...


Άγιοι Αρχιερείς και ποιμένες, του Νέου και Παλαιου ημερολογίου, Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους, καθώς επίσης και όλους τους αδελφούς πατέρας που αγωνίζονται κατά της Παναιρέσεως του Οικουμενισμού σας θερμοπαρακαλώ γονυκλιτώς και με τον προσήκοντα σεβασμόν προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας.
Ναι παρακαλω εσάς και όλους τους πνευματικούς φορείς της πατρίδος μας, έστω και τώρα, πριν είναι αργά, να ενεργήσετε δυναμικά, ομολογιακά, μαρτυρικά, ώστε να καταργηθή η άδικη απόφαση περι των 20 ετών κάθειρξης στον Πνευματικό μας Πατερα
+ Αρχιμανδρίτη Μεθοδιου του γνήσιου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους Άθω, ή να διαχωρίση δημόσια ο καθένας την θέση του ώστε η Ιστορία να γράψει του καθενός απο εμάς την αληθινή του προαίρεση.

Η απόφασις φυσικά επαφίεται στην συνείδησιν ενός εκάστου και είναι προσωπική. Δηλώνουμε ακόμη ότι θα αντισταθούμε με κάθε νόμιμον τρόπο, ακόμη και αν η Διοικούσα Εκκλησία Νέου καί Παλαιού ημερολογίου και η Ιερά Κοινότης ΑΟ παρασυρθή άλλη μια φορά και μας συστήσει αντίθετα από όσα μέχρι τώρα έχει συστήσει διά εγκυκλίων.
Δεν θα δεχθούμε ποτε την άδικη αυτή απόφαση ως ορθήν και δίκαιαν...
Νικητής θα είναι ο Χριστός, το εσφαγμένον αρνίον και όχι ο Αντίχριστος το θηρίον, το οποίον σήμερα φαίνεται να επικρατή παντού. Ο Χριστός και Κύριός μας θα θριαμβεύση τελικά και μαζί Του όσοι τον ακολούθησαν και δεν εφοβήθησαν το θηρίον.
«Ιδού έρχομαι ταχύ, μακάριος ο τηρών τους λόγους της προφητείας… ο καιρός γαρ εγγύς… Εξήλθεν νικών και ίνα νικήση… Ναί έρχομαι ταχύ. Αμήν, ναί έρχου, Κύριε Ιησού». ( Ι. Αποκ. ΣΤʹ και ΚΒʹ κεφ.).
ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΔΕΣΠΌΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΗ ΣΗΜΕΙΟΝ ΜΕΓΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑΡΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΘΕΜΕΛΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ...
+ Μοναχός Μαρδάριος Αγιορείτης Εσφιγμενίτης...
Μύνημα που μας ήρθε απο το αγαπημένο μας Μοναστήρι προς πασα κατεύθυνση και αρμόδιο.
Σας παρακαλούμε Κοινοποιήστε!!!
Η Συντακτική ομάδα της Σελιδας μας...

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει κάποιο ιστολόγιο να αναλάβει να ξεκινήσει συλλογή υπογραφών και από όλους εμάς τους Λαϊκούς και να στείλει το αίτημα με τις υπογραφές που να ζητάει από την Ελληνική Δικαιοσύνη να αναθεωρήσει την απόφασή της και να απελευθερώσει ή έστω να μειώσει δραματικά την ποινή των Πατέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.