Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ Η' ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ!!!

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΗ@@ΧΤΟ !!!

Η «oμόφυλη συντροφικότητα» σε στάσεις των ΜΜΜ


Οι αφίσες της πανελλήνιας καμπάνιας «Δίπλα Σου» για την καταπολέμηση των διακρίσεων βάσει του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλου με όχημα την ομόφυλη συντροφικότητα, προβάλλεται εδώ και λίγες ημέρες σε στάσεις των ΜΜΜ του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Η καμπάνια φιλοδοξεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του έντονου προβλήματος των διακρίσεων βάσει του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλου και να αποτελέσει ένα ανάχωμα στο πρωτόγνωρο, ιδιαίτερα ανησυχητικό και διαρκώς αυξανόμενο φαινόμενο των ομοφοβικών επιθέσεων που καταγράφονται στη χώρα μας.


Η προσπάθεια εξοικείωσης της κοινής γνώμης και αύξησης της ορατότητας των ατόμων με ομόφυλο σεξουαλικό προσανατολισμό, συνεχίζεται από τις τέσσερις οργανώσεις (ΟΛΚΕ, Θετική Φωνή, Athens Pride, Thessaloniki Pride) που υλοποιούν το πρόγραμμα με τη στήριξη του οργανισμού αλληλεγγύη – Solidarity Now και τη συμμετοχή πολλών ακόμα.

http://avmag.gr/71360/i-omofili-sintrofikotita/
Mακαρι να υπηρχε ενας φορεας αντιδρασης σε αυτα τα αισχη [η επισημη εκκλησια κοιμαται- μην ενοχλειτε]. Πολλοι θα ηταν προθυμοι να συνδραμουν σε ορθοδοξες δρασεις. Ας εστελνε ο Θεος εναν ''Παπαφλεσσα''. Αλλα προφανως δεν το αξιζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.