Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ :Η Ι.Μ.ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΞΑΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ !!!

ΑΔΕΡΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ Κ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΑΡΧΟΝΤΩΝΗ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΕΣ [ΝΕΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ] ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ "ΞΑΝΑΣΥΡΟΥΝ" ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ [ΓΝΗΣΙΑ ] ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΚΛΕΨΟΥΝ" ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ [ΚΟΝΑΚΙ ΚΑΡΕΩΝ]!!!

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΓΝΗΣΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΚΑΙ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΕΘΟΔΙΟ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΡΘΟΤΟΜΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ !!!ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΙΚΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ [1ος οροφος αιθουσα 184 ] 9:00 ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

ΟΚΤΩ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΛΑΙΚΟΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ " ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ " ΘΑ ΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ [ΙΟΥΛΙΟΣ 29-30 ] ΤΟΥ 2013 ΣΤΟ ΚΟΝΑΚΙ ΤΩΝ ΚΑΡΕΩΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΟΤΑΝ Η ΝΕΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ  [ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΕΣ] ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ [ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΠΡΑΒΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ] ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ [BO CAT] ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΝΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ . ...ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

ΑΔΕΡΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ !!!

ΑΔΕΡΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 184 ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ !!!

ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!!

                  ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η' ΘΑΝΑΤΟΣ !!!

                                       ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ -ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.