Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ντουτέρτε «Κακοποιήθηκα μικρός απο καθολικό, το βατικανό είναι παιδόφιλο και διεφθαρμένο»



Ντουτέρτε «Κακοποιήθηκα μικρός απο καθολικό, το βατικανό είναι παιδόφιλο και διεφθαρμένο»

Ο Duterte, αποκάλυψε το 2015 ότι είχε κακοποιήθηκε σεξουαλικά από έναν ιερέα όταν ήταν νέος αλλά δεν έχει υποβάλει καταγγελία για το φόβο του «τι θα συμβεί”.
“Αν θέλετε μια επίδειξη δύναμης, τότε μπορείτε να διορθώσετε τους τρόπους σας. Εάν δεν μπορείτε ακόμη και να δώσετε δικαιοσύνη στα μικρά αγόρια που έχετε κακοποιήσει στο παρελθόν, δεν έχετε αυτή την ηθική υπεροχή για το τι πρέπει να κάνουμε και δεν πρέπει να εκφέρετε γνώμη.
«Τι θα κάνετε με την ομοφυλοφιλία στα σεμινάρια σας; Τι έχετε κάνει για τα παιδιά εκεί; …ανόητοι», είπε.
“Είστε σε παλάτια, ενώ ο πιστοί σας είναι σε φτωχικές περιοχές και θέλετε να μιλάτε για αγιότητα; Κοιτάξτε τον καθρέφτη σας να δείτε τα χάλια σας.

“Ποια είναι η ηθική υπεροχή σας στις Φιλιππίνες; Που έιναι τα έργα σας όσο αφορά την Θρησκεία σας? Που είναι το νόημα της; Δεν μας βοηθάτε να το δούμε σε πράξεις μένετε μόνο στη θεωρία ενω΄οι πράξεις σας είναι διεστραμένες!
Την περασμένη εβδομάδα ο Duterte απαγόρευσε μια σειρά απο πορνοσλίδες ιστοσελίδες στη χώρα, στο πλαίσιο μιας καταστολή της παιδικής πορνογραφίας,συμπεριλαμβανομένων των Pornhub και XVIDEOS.
« Η Καθολική Εκκλησία κερδίζει εκατομμύρια κάθε εβδομάδα στις Φιλιππίνες. Υπάρχουν πολλές εκκλησίες. Πού είναι τα χρήματα του λαού; Που πήγαν; »αναρωτήθηκε ο πρόεδρος.
«Έχουμε εξηγήσει πώς θα χρησιμοποιήσουμε τα κεφάλαια μας για τους ανθρώπους. Εσείς? Ιερείς και επίσκοποι, φοράτε φανταχτερά ρούχα, έχετε οχήματα. Έχετε ένα πλούσιο σπίτι, απο πέντε δωμάτια το καθένα!
Για την αποτοξίνωση; Τι έκανε η εκκλησία σας; Όταν εγώ εξοντώνω κάθε διακινητή ναρκωτικών:
“Τώρα θέλετε οι δολοφονίες πρεζεμπόρων να τελειώσουν; Το μόνο που έχετε να κάνει είναι να κηρύττετε βλακίες, και επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι εδώ είναι καθολικοί σας πιστεύουν », συνέχισε.
 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.