Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Δεν είναι άνθρωποι οι Τούρκοι

Της Μελίνας Κονταξή
Ιστορικός – Βαλκανιολόγος
Αίτηση για να επιτραπεί η είσοδος στην Τουρκία της σωρού της ηρωίδας του YPJ που έπεσε στην Συρία πολεμώντας τους τζιχαντιστές (δείτε την αίτηση εδώ). Επί 47 ημέρες η οικογένεια της προσπαθεί χωρίς επιτυχία να θαφτεί η Meliha Curuk στο σπίτι της. Δεν υπάρχει όριο στην αθλιότητα των Τούρκων, δε σέβονται τίποτα, ούτε νεκροταφεία, ούτε μωρά, ούτε έγκυες γυναίκες, ούτε νεκρούς ήρωες, δεν σταματούν πουθενά!
Έτσι γεννήθηκε και το Ποντιακό αντάρτικο, για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Δε σέβονταν ούτε τους ζωντανούς ούτε τους νεκρούς Έλληνες. Οι Τούρκοι ήταν και είναι ίδιοι από την στιγμή που ήρθαν στην Ανατολία μόλις τον 11ο αιώνα μχ.

Αποτέλεσμα εικόνας για σφαγειο Τούρκοι
Δεν είχε προλάβει να τελειώσει το γυμνάσιο ο Παντελής Αναστασιάδης όταν ένα βράδυ είχε πάει βόλτα με άλλους τέσσερις φίλους του. Έξω από το δικαστήριο της Σαμψούντας ο θόρυβος των αλόγων τους ενόχλησε τους Τούρκους δικαστές, που έδωσαν εντολή ως το πρωί τα πέντε παιδιά να εκτελεστούν. Τρία από τα παιδιά ανάμεσα τους και ο Παντελής σώθηκαν, γιατί οι οικογένειες τους ειδοποιήθηκαν εγκαίρως, τα άλλα δύο εκτελέστηκαν. Ανέβηκε στα 18 του ο Παντελής στο βουνό και έγινε ο Παντέλ αγάς που έσωσε χιλιάδες γυναικόπαιδα στην μάχη του Αγιού Τεπέ.
Σήμερα δολοφονούνται Κούρδοι από τριών μόλις μηνών γιατί μπορούν και το θέλουν οι Τούρκοι.
Το Ποντιακό αντάρτικο προδόθηκε πρώτα από όλα από τις Ελλαδικές κυβερνήσεις, ο Κεμάλ το έτρεμε. Το Κουρδικό θα νικήσει γιατί οι διεθνείς ισορροπίες έχουν αλλάξει. Η στήριξη της Τουρκίας είναι απολύτως επιφανειακή, η συνεργασία της με την ISIS έχει αποκαλυφθεί, η διεθνής κοινή γνώμη είναι ενήμερη πια για τα διαχρονικά εγκλήματα της.
Το Κουρδικό αντάρτικο θα νικήσει και η ελευθερία των Κούρδων θα είναι η αρχή της ελευθερίας όλων των λαών της Ανατολίας και το τέλος του ιμπεριαλιστικού τεχνητού δημιουργήματος, που δημιούργησε ένας γενοκτόνος δικτάτορας το 1923, έχοντας την στήριξη του Δυτικού και του Σοβιετικού ιμπεριαλισμού.
Η δικαιοσύνη αργεί αλλά έρχεται.
freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.