Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Αληθείς τελικά οι πληροφορίες μας για την Ιερά Μονή Εσφιγμένου (!!!)


Όσοι παρακολουθείτε την σελίδα μας θα γνωρίζετε για την είδηση την οποία δημοσιεύσαμε προ ολίγων ημερών, την οποία διέρρευσε φίλος με το ψευδώνυμο Γεώργιος Γεωργίου, για την Μονή Εσφιγμένου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του κ. Γεωργίου, οι Κατσουλιέρηδες πάλι ετοιμάζουν «επιχείρηση» εναντίον των Εσφιγμενιτών . «Δυστυχώς» και πάλι ο κ. Γεωργίου έπεσε διάνα…
Όπως πληροφορηθήκαμε δικαστικός κλητήρας βρίσκεται αυτήν την στιγμή στις Καρυές του Αγίου Όρους, προκειμένου να συντονίσει τις κινήσεις για «πέσιμο» στο Κονάκι της Γνήσιας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου το οποίο εδρεύει εκεί. Ο δικαστικός υπάλληλος, του οποίου η αμοιβή- απ’ ότι διέρρευσε- σε περίπτωση επιτυχίας θα είναι εξαιρετικά υψηλή, κατά πάσα πιθανότητα θα ζητήσει την συνδρομή της τοπικής αστυνομίας, προκειμένου να φέρει σε πέρας το σχέδιο της εκκένωσης του Αντιπροσωπείου της Γνησίας Μονής Εσφιγμένου από τους πολυάριθμους μοναχούς οι οποίοι διαμένουν εντός αυτού. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ποια στάση θα τηρήσει η αστυνομία.
Ευχόμαστε η λογική, η δικαιοσύνη και προ παντός, η χριστιανική αγάπη να πρυτανεύσουν. Θεωρούμε μεγάλη αδικία να υποβάλλονται τα αδέλφια μας, οι εσφιγμενίτες μοναχοί, σε τέτοιες άδικες και ψυχοφθόρες δοκιμασίες, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με το έργο των μοναχών το οποίο είναι η προσευχή και η ησυχία. Είναι ντροπή για την αγιορειτική πολιτεία, να επιτρέπουν οι διοικούντες ιεροκοινοτικοί- κατά τα άλλα πνευματοφόροι- μεγάλοι γεροντάδες να λαμβάνουν χώρα τέτοιες καταστάσεις εντός της Αθωνικής χερσονήσου. Είναι μεγάλη αδικία να τραβάνε ό,τι τραβάνε οι εσφιγμενίτες επειδή δεν θέλουν να μνημονεύουν τον αιρετικό και οικουμενιστή «πατριάρχη», κι αυτά που λένε για δήθεν καταληψίες αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις. Η αλήθεια είναι ότι αν οι εσφιγμενίτες δέχονταν να μνημονεύσουν τον κ. Βαρθολομαίο, όλες οι εναντίον τους κατηγορίες εν ριπή οφθαλμού, θα πάγωναν και θα έμπαιναν στο χρονοντούλαπο. Άρα είναι κατανοητό ότι ο μοναδικός λόγος που γίνονται αυτά είναι για να ασκηθούν πιέσεις προκειμένου να προσκυνήσουν τους οικουμενιστές και την Νέα Τάξη Πραγμάτων, ακόμα και οι αδούλωτοι εσφιγμενίτες.
Τι να κάνουμε κύριοι φαναριώτες; Δεν το έχετε πάρει ακόμα χαμπάρι; Εσείς οι «μεγάλοι» του κόσμου τούτου, δεν έχετε ακόμα κατανοήσει ότι σε αυτή την ζωή δεν γίνετε να έχετε τους πάντες υποτελείς στην αίρεσή σας και στην προδοσία σας; Δεν έχετε πειστεί ότι κάποια πράγματα δεν εξαγοράζονται με αργύρια αλλά κι ούτε υποδουλώνονται με φοβέρες; Δεν διαβάζετε στην Αγία Γραφή το χωρίο το οποίο λέει: «σκληρόν σοι προς κέντρα λακτίζειν;» (Πράξεις κστ΄-14), που σημαίνει ότι όπως είναι σκληρό, δηλαδή επώδυνο, να κλωτσάς πάνω σε μία πέτρα, έτσι είναι οδυνηρό να τα βάζεις με το Θεό, αλλά και με τους δούλους του Θεού – θα συμπληρώσουμε εμείς- τους εσφιγμενίτες, οι οποίοι ξέρουν ένα μόνο να λένε: Ορθοδοξία ή Θάνατος!
Θερμοπαρακαλούμε για τις ενέργειές σας όπως συνεχίσετε
να αποστέλλετε e-mails διαμαρτυρίας, προς κάθε κατεύθυνση, αρμόδια υπουργεία (ειδικά εξωτερικών), πολιτικό διοικητή, ιερά κοινότητα, ιερά επιστασία, πατριαρχείο στο φανάρι, διάφορους κυβερνητικούς αξιωματούχους... Στείλτε μαζικά e-mails διαμαρτυρίας στο εξωτερικό σε διεθνείς οργανώσεις, σε ΜΜΕ ελληνικά και ξένα, διαδώστε την επίθεση στο Αντιπροσωπείο - Κονάκι της Γνήσιας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου στις Καρυές Α.O. Άθω.
Πολιτική Διοίκησης Α.O. Άθω: 2377023290 - 2377023230 - 2377023314
Πολιτικός Διοικήτης Αρίστος Κασμίρογλου
Ιερά Κοινότητα Α.Ο. Άθω Καρυών - 2377023221 - 2377023711 - 2377023710 - 2377023224
Αστυνομική Διεύθυνση Καρυών - 2377023212 - 2377023260

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.