Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ο Πατριάρχης της Σερβικής Εκκλησίας, ενδεδυμένος με άμφια της αιρέσεως, τιμά μονοφυσίτες επισκόπους! [Φωτογραφίες]

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ -ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΜΟΥ!!!

22-600x337.jpg
Ο Πατριάρχης της Σερβικής Εκκλησίας, ενδεδυμένος με άμφια της αιρέσεως, τιμά μονοφυσίτη επίσκοπο! [Φωτογραφίες]
Ο Πατριάρχης της Σερβίας Ειρηναίος και ο διάδοχος του θρόνου της Σερβίας  Αλέξανδρος, επισκέφθηκαν την συριακή αντιχαλκηδόνια εκκλησία στη Σουηδία. Οι μονοφυσίτες επίσκοποι Mor Julius Abdelahad Shabo και Dioscoros Mor Benjamin Atas έλαβαν ένα μετάλλιο από του Πατριάρχη της Σερβίας για την ανθρωπιστική συμβολή τους στους Σέρβους στη διάρκεια των Βαλκανικών πολέμων.
Στον πατριάρχη δόθηκε ως δώρο ένας Σταυρός και μία ποιμαντική ράβδο τα οποία έφερε μαζί του ενδεδυμένος με άμφια των Μονοφυσιτών!
Επίσημη υποδοχή διοργανώθηκε από την αιρετική συριακή εκκλησία των αγ. Πέτρου και Παύλου στο Norsborg προς τιμήν του πατριάρχου και του διαδόχου του θρόνου την οποία παρακολούθησε μια μεγάλη ομάδα με διαφορετικές ορθόδοξες και χριστιανικές ομολογίες.
Έλεος πια με τις Οικουμενιστικές συμπεριφορές των προκαθημένων της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας. Έδωσαν συγχωροχάρτι στους αιρετικούς Μονοφυσίτες, όχι μόνον όπως είδαμε τον τελευταίο καιρό,<< ο οικουμενικός πατριάρχης>>, <<ο αρχιεπίσκοπος >>Αθηνών και <<ο μητροπολίτης >>Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς από αυτούς λίγο πολύ το περιμέναμε. Όμως η άλωση της σερβικής Εκκλησίας από την παναίρεση, είναι πρόσφατη και μας ξενίζει πάρα πολύ… Ακόμα να την συνηθίσουμε! Αυτό λοιπόν δεν το έχουμε ξαναδεί. Ορθόδοξος ιεράρχης να περιφέρεται ενδεδυμένος με άμφια μονοφυσιτών!!!
Είναι γι αυτό τον λόγο που... πηγαίνει το μυαλό σε αυτήν την εικόνα...
προβατόσχημος.jpg 
Πιστεύουμε πως είναι καιρός να αντιδράσουμε οι πιστοί. Θα άξιζε να πλημμυρίσουμε τα γραφεία  και τους υπολογιστές των μητροπολιτών, με γράμματα και mail διαμαρτυρίας. Δεν μπορεί να αλλωνίζουν οι επίσκοποι, εμπαίζοντας την Ορθοδοξία και τους ιερούς κανόνες περί των θεμάτων της Πίστεως. Δεν μπορεί εμείς να κοιμόμαστε αφήνοντάς τους να εγκαθιστούν ελεύθερα την οικουμενιστική νέα τάξη στα εκκλησιαστικά πράγματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.