Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!Συμφωνία παράδοσης της Ελλάδας άνευ όρων με αντάλλαγμα το ευρώ!!!

Δηλώσεις Μέρκελ: Θα ανακληθούν οι νόμοι που πέρασαν στις αρχές Φεβρουαρίου από την ελληνική κυβέρνηση ενώ ένα ονομαστικό κούρεμα του χρέους είναι εκτός συζήτησης

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ! ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ - ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΗΞΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΟΥΛΩΝ. 
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΡΝΗ  ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΜΕΡΚΕΛ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Η γλώσσα του σώματος, αποκαλύπτει ότι έχουμε πρωθυπουργό ένα υπό mind control υποταγμένο πιόνι των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ..
 
 Μέχρι την Τετάρτη θα πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να έχει νομοθετήσει τα προαπαιτούμενα μέτρα, που αφορούν μεταξύ άλλων στις αλλαγές στον ΦΠΑ, τα εργασιακά και το συνταξιοδοτικό, τόνισε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ σε δηλώσεις της μετά την ολοκλήρωση της μαραθώνιας Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών.
Η Μέρκελ αναφέρθηκε στο ταμείο που συμφωνήθηκε να ιδρυθεί, και στο οποίο θα μεταφερθούν ελληνικά περιουσιακά στοιχεία, υποστηρίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό μπορεί να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, ενώ επανέλαβε πως ένα ονομαστικό κούρεμα χρέους δεν είναι εφικτό.
Σημείωσε πάντως ότι το Eurogroup είναι έτοιμο να χορηγήσει στην Ελλάδα μερική αναδιάρθρωση χρέους, με μεγαλύτερη περίοδο χάριτος και επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής. Η Γερμανίδα καγκελάριος έκανε λόγο για ένα πρόγραμμα τριετούς διάρκειας και με χρηματοδότηση ύψους 82-86 δις ευρώ.
Ξεκαθάρισε πάντως πως πιθανότητα Grexit δεν υπάρχει, εκτός κι αν το ζητήσει η ίδια η Ελλάδα, αφού για να συμβεί κάτι τέτοιο χρειάζεται ομόφωνη απόφαση από όλα τα μέλη της Ευρωζώνης.
Η διαφωνία για τη λειτουργία του ταμείου που θα στηρίξει το τριετές πρόγραμμα επιλύθηκε με την αποδοχή εκ μέρους των εταίρων, ότι θα εδρεύει στην Αθήνα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ το εν λόγω το ταμείο ιδιωτικοποιήσεων ύψους 50 δισ. ευρώ, θα ελέγχεται πλήρως από την ελληνική κυβέρνηση και τα χρήματα συνολικά 50 δισ. ευρώ θα αξιοποιούνται κατά το ήμισυ για την αντιμετώπιση του χρέους και κατά το ήμισυ για την ενίσχυση της ανάπτυξης, ενώ επίσης προβλέπονται ανάγκες κεφαλαιοποίηησης των τραπεζών ύψους 25 δισ. ευρώ.
Ως μία δύσκολη συμφωνία χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τη συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ Ελλάδας κι Ευρώπης, τονίζοντας ότι καταλήξαμε σε αυτή γαι να αποφύγουμε τα χειρότερα.


Η διαφωνία για τη λειτουργία του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, που θα στηρίξει το τριετές πρόγραμμα, επιλύθηκε με την αποδοχή εκ μέρους των δανειστών, ότι θα εδρεύει στην Αθήνα, θα ελέγχεται πλήρως από την ελληνική κυβέρνηση και τα χρήματα θα αξιοποιούνται για την αντιμετώπιση του χρέους και για την ενίσχυση της ανάπτυξης.
Μετά από τις αντιδράσεις της ελληνικής πλευράς αποσοβήθηκε η μεταφορά του Ταμείου στο Λουξεμβούργο.
O πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, αναφερόμενος στο Ταμείο, ανέφερε ότι θα έχει την έδρα του στην Ελλάδα και θα είναι ύψους 50 δισ. ευρώ.
Τα μισά εξ αυτών θα κατευθυνθούν προς την απόσβεση των δανείων, ενώ τα υπόλοιπα θα χρησιμοποιηθούν κατά το ήμισυ για αναπτυξιακά έργα και κατά το ήμισυ για την ανακεφαλαίωση των ελληνικών τραπεζών.

«Δώσαμε μια σκληρή μάχη και μέχρι τέλους παλέψαμε προκειμένου να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας. «Μία συμφωνία για να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε», συνέχισε. «Πήραμε δύσκολες αποφάσεις προκειμένου να αποτρέψουμε ακραία σενάρια. Η συμφωνία είναι δύσκολη αλλά βρεθήκαμε μπροστά σε δύσκολες αποφάσεις και σκληρά διλήμματα, ακραίες επιδιώξεις από ακραίους συντηρητικούς κύκλους στην Ε.Ε..  Αποτρέψαμε την επιδίωξη για μεταφορά της δημόσιας περιουσίας στο εξωτερικό, αποτρέψαμε το σχέδιο της χρηματοπιστωτικής ασφυξίας και την κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Το σχέδιο αυτό είχε σχεδιαστεί στην εντέλεια. Καταφέραμε να κερδίσουμε την αναδιάρθρωση του χρέους και μία βέβαια χρηματοδότηση για το μεσοπρόθεσμο διάστημα», σημείωσε ο πρωθυπουργός.
Τα όποια βάρη θα κατανεμηθούν με κοινωνική δικαιοσύνη, διαμήνυσε ο πρωθυπουργός.
Τέλος υποσχέθηκε ότι όσο σκληρά η ελληνική κυβέρνηση πάλεψε για να πετύχει ότι καλύτερο στο εξωτερικό επίπεδο, τόσο θα συνεχίσει να παλεύει εσωτερικά για το τέλος των ολιγαρχιών και των καταστάσεων που μας έφεραν ως εδώ.

Greekment ήταν ο όρος που ο Ντόναλντ Τουσκ χρησιμοποίησε για να περιγράψει τη συμφωνία στην οποία μετά από έναν πολύμηνο ματραθώνιο διαβουλεύσεων κατέληξε η Ελλάδα με τους Ευρωπάιους εταίρους της.

«Σήμερα είχαμε μόνο έναν στόχο να επιτευχθεί συμφωνία. Επιτέλους καταλήξαμε» ανέφερε ο Ντόναλντ Τουσκ κάνοντας λογοπαίγνιο με τις λέξεις Greek και agreement και λέγοντας ότι καταλήξαμε σε  Greekment. Σύμφωνα με τον Τουσκ η συμφωνία βοηθά στην αποφυγή κοινωνικών και πολιτικών αρνητικών συνεπειών. Αυστηρούς όρους και άμεση χρηματοδότηση για τις βραχυπρόθεσμες ανάγκες της Ελλάδας προβλέπει η συμφωνία σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.  Το Eurogroup σύμφωνα με τον Τουσκ θα προωθήσει άμεσα τις διαπραγματεύσεις και οι υπουργοί θα συζητήσουν πως θα βοηθηθεί η Ελλάδα για τις άμεσες χρηματοδοτικές της ανάγκες. «Τη λεγόμενη γεφύρωση» όπως είπε
«Ήταν επίπονη αυτή η συμφωνία. Χρειάστηκε πολύς χρόνος αλλά τελικά επετεύχθει», δήλωσε ο επικεφαλής της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Από την αρχή επιμείναμε ότι δεν υπήρχε περίπτωση Grexit, σημείωσε. Ο επικεφαλής της Κομισιόν δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά και από το γεγονός ότι τελικά στη συμφωνία υπάρχει πρόβλεψη και για την ανάπτυξη. «Η Κομισιόν επέμενε πάντα σε μία πτυχή του προβλήματαος, να μην ξεχνούμε την αναγκαιότητα της ανάπτυξη», τόνισε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και δήλωσε ευτυχής που έγινε αποδεκτή η πρόταση της Κομισιόν για αναπτυξιακό πρόγραμμα ύψους 35 δισ. ευρώ.
«Το κομβικό σημείο ήταν αυτό της εμπιστοσύνης, συμφωνήσαμε επί πολλών ζητημάτων, έγινε έξτρα προσπάθεια από πολλές πλευρές για να επανέλθει η Ελλάδα στη σωστή τροχιά», είπε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ. Υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία συμφωνίας, θα υπάρξει ένα ταμείο όπου θα γίνει η μεταφορά περιουσιακών στοιχείων της Ελλάδα για να αντιμετωπιστούν το ζήτημα του χρέους και η ανακεφαλαιοποίη, σημείωσε ο επικεφαλής του Eurogroup. Αναφορικά με το Ταμείο Περιουσιακών Στοιχείων του Ελληνικού Δημοσίου θα είναι τελικά στα 50 δισ. ευρώ και θα έχει έδρα την Ελλάδα, όπως έκανε γνωστό. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Eurogroup Γέρουν Ντάισελμπλουμ, «η Ελλάδα τις επόμενες μέρες θα πρέπει νομοθετηθεί το σύνολο των συμφωνιών αλλά και τα προαπαιτούμενα που περιγράφονται στη συμφωνία και μετά, θα υπάρξει Eurogroup». Ο κ. Ντάισελμπλουμ τόνισε επίσης ότι «πρέπει να δουμε το ζήτημα των χρηματοδοτικών αναγκών και του χρέους». Σημείωσε επίσης πως «πρέπει να ενσκήψουμε πάνω στο ζήτημα των τραπεζών και της ανακεφαλαιοποίησής τους», κάνοντας λόγο για 25 δισ. ευρώ που θα απαιτηθούν.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ η διαφωνία για τη λειτουργία του ταμείου που θα στηρίξει το τριετές πρόγραμμα επιλύθηκε με την αποδοχή εκ μέρους των εταίρων, ότι θα εδρεύει στην Αθήνα, θα ελέγχεται πλήρως από την ελληνική κυβέρνηση και τα χρήματα θα αξιοποιούνται κατά το ήμισυ για την αντιμετώπιση του χρέους και κατά το ήμισυ για την ενίσχυση της ανάπτυξης. Στην Ελλάδα θα έχει έδρα το νέο ταμείο όπου θα γίνει ρευστοποίηση και μεταφορά περιουσιακών στοιχείων έως 50 δισ. ευρώ.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Eurogroup Γέρουν Ντάισελμπλουμ συμφωνήθηκε το ταμείο να έχει έδρα στην Ελλάδα και να στοχεύει σε 50 δισ. ευρώ, ωστόσο θα υπάρχει συμβούλιο διακυβέρνησης με ειδικούς που θα αποφανθούν για τα περιουσιακά στοιχεία που θα μπουν στο ταμείο.
Για τη χρηματοδότηση - γέφυρα τουλάχιστον 7 δισ. ευρώ που ζητάει η Ελλάδα τόσο ο πρόεδρος του Eurogroup, όσο και ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κ. Γιούνκερ, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις υπογράμμισαν ότι θα αποφασιστεί το απόγευμα το Eurogroup.
«Η Κομισιόν θα υποβάλει συγκεκριμένες προτάσεις για τη χρηματοδότηση γέφυρα», είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν.
«Είμαι σίγουρος ότι η κυβέρνηση θα περάσει από το κοινοβούλιο όλες τις αποφάσεις» είπε ο κ. Γιούνκερ.
Απαντώντας σε ερώτημα ότι αυτό που επιχειρήθηκε είναι «πραξικόπημα» σημείωσε: «Ο συμβιβασμός δίνει νικητές και όχι χαμένους, δεν νομίζω ότι ταπεινώθηκε ο ελληνικός λαός, ούτε και οι Ευρωπαίοι».
Δηλώσεις Μέρκελ: Θα ανακληθούν οι νόμοι που πέρασαν στις αρχές Φεβρουαρίου από την ελληνική κυβέρνηση ενώ ένα ονομαστικό κούρεμα του χρέους είναι εκτός συζήτησης
Η εμπιστοσύνη είχε χαθεί. Το σημαντικό είναι να εφαρμοσθούν αυτά που συμφωνήθηκαν.
Δεν υπάρχει σχέδιο Β για την Ελλάδα. Αλλά ένα τέτοιο σχέδιο θα έπρεπε να το είχε ζητήσει η Ελλάδα.
Ήταν δύσκολες οι διαπραγματεύσεις όπως και οι όροι. Ξέρουμε και το χρονοδιάγραμμα το προγράμματος
Πρόκειται για τριετές πρόγραμμα και τα μέτρα αφορούν σε ριζική αλλαγή της αγοράς εργασίας.
Το πρόγραμμα είναι 82-86 δισ. για 3 χρόνια - Θα πρέπει να φτιάξουμε ένα ταμείο ιδιωτικοποιήσεων 50 δισ.
Ταμείο ιδιωτικοποιήσεων 50 δισ το οποίο θα δουλεύει υπό ευρωπαϊκή επιτήρηση και θα έχει να κάνει με την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών.
Τα 25 δισ θα πάνε σε άμεσες επενδύσεις.
Η Ελλάδα θα πρέπει μέχρι τις 15 Ιουνίου να έχει νομοθετήσει για τα προαπαιτούμενα.
Αυτά αφορούν μεταξύ άλλο αλλαγές στο ΦΠΑ, συνταξιοδοτικό, ανεξαρτητοποίηση της ΕΛΣΤΑΤ.
Μέχρι 15/7 θα πρέπει να έχει αλλάξει ο Κώδικας Δημοσιονομικής Πολιτικής
Μέρκελ: Υπάρχουν αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα στην Ελλάδα, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα περάσουν τα μέτρα και να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη σύντομα.
Το ταμείο, αυτό το νέο εργαλείο θα συγκροτηθεί άμεσα.
Πρόκειται να υπάρξουν περιουσιακά στοιχεία 50 δισ και θα συμπεριλάβει και τα περιουσιακά στοιχεία των τραπεζών.
Η ζωή του ταμείου αυτού θα είναι μακρά
Οι Έλληνες διατράνωσαν την επιθυμία τους να παραμείνουν στην Ευρωζώνη. Επίσης βρέθηκαν ευρείες πλειοψηφίες στην ελληνική πολιτική σκηνή που δεν υπήρχαν πριν.
Είναι σημαντικό να ενισχυθεί η διακυβέρνηση μέσω της εξυγίανσης της δημόσιας διοίκησης. Μέχρι τις 20 Ιουλίου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις για το θέμα αυτό.

«Ήταν επίπονη η συμφωνία, χρειάστηκε χρόνος, όμως επετεύχθη», τόνισε ο πρόεδρος της Κομισιον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αναφερόμενος στο αποτέλεσμα της Συνόδου Κορυφής όπου βγήκε τελικά λευκός καπνός.
«Η Κομισιόν επέμενε από την αρχή ότι δεν υπήρχε περίπτωση grexit» σημείωσε και είπε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Η Κομισιόν ήθελε να μην ξεχνούμε την αναγκαιότητα της ανάπτυξης. Είμαι ευτυχής που η πρόταση της Κομισιόν για 35 δισ. ευρώ για την ανάπτυξη έγινε αποδεκτή». Για «Greekment» έκανε λόγο κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο της Κομισιόν και του Eurogroup, τονίζοντας ότι το νέο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει συνεχιζόμενη υποστήριξη για την Ελλάδα «με αυστηρούς όρους που πρέπει να τηρηθούν και να ψηφιστούν στο ελληνικό, και τα άλλα κοινοβούλια.»
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δήλωσε ότι έτσι αποφεύχθηκαν οι κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές συνέπειες ενός αρνητικού αποτελέσματος των διαπραγματεύσεων. «Το Eurogroup θα συνεργαστεί με τους θεσμούς, ώστε να αποφασιστεί η γεφύρωση των ελληνικών αναγκών» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.