Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΑΔΕΡΦΟΙ .ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ !!!ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΡΑΣΑ .ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ !!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΕΥΣΕΒΕΙΑ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.

Αυτός είναι ο μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός (που θέλει τους (λαθρο)μετανάστες). ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ντοκουμέντο.

Διαβάζουμε εδώ:

"Εκει στο εφετειο Πατρων οπου κατηγορουνταν ο διαβοητος Αθανασιος Βασιλοπουλος για αδικηματα.... σεξ και παρεστη  ως υπερασπιστης του, 
στο ερωτημα ενος φοβερου προεδρου προς τον αρχιμανδριτη Γερμανο Παρασκευοπουλο (σχόλιο ο Παιδαγωγός: ο τότε αρχιμανδρίτης -νυν μητροπολίτης- Ηλείας Γερμανός Παρασκευόπουλος),
τι εννοουσε ο μοναχος Χαραλαμπος Κορυζης οταν εγραφε " μου ζητουσε ο αδιαντροπος σωμα", απαντησε ο Παρασκευοπουλος: Μπορει να εννοουσε .... σωμα καλοριφερ!!! 
Επισυναπτουμε το δημοσιευμα της εποχης"



Ε, μετά από τέτοια απάντηση "εννοούσε σώμα καλοριφέρ"! (για να καλύψει το ηθικό σκάνδαλο), είναι μετά να μην γίνεις μητροπολίτης;!





Το παραθέτουμε για να δείξουμε ποιοι είναι οι επίσκοποι οι οποίοι απαιτούν από τους πιστούς τυφλή υπακοή, ακόμη και σε δογματικά θέματα, ειδικά τώρα που η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος ΕΠΙΣΗΜΑ αναγνώρισε την (ψευδο)Σύνοδο της Κρήτης:



Μήπως να ψάξουμε πως ανέβηκε ένας ένας τους στο δεσποτικό θρόνο;

Πάντως γνωστός αρχιμανδρίτης της μητρόπολης Θεσσαλονίκης, 
εκμυστηρεύθηκε πριν 2-3 χρόνια σε μέλος της ομάδος μας, ότι 
"εμένα θα μου πεις πως γίνονται μητροπολίτες; 
Αρχιμανδρίτης ήρθε και μου εξομολογήθηκε ότι πηδιέται με δεσποτάδες για να τον κάνουν δεσπότη".
Αλλά
επιτίμιο δεν του επέβαλε του ομοφυλόφιλου αρχιμανδρίτη (που κανονικά δεν επιτρέπεται να ξαναλειτουργήσει). 
"Γιατί να του βάλω επιτίμιο; επειδή το λέει το Πηδάλιο"; ήταν η απάντηση του αρχιμανδρίτη της Θεσσαλονίκης (που τώρα προβιβάστηκε σε στέλεχος της μητρόπολης Θεσσαλονίκης).

Ο ίδιος αρχιμανδρίτης όμως, ζητούσε την "κεφαλή" του π.Νικολάου Μανώλη "επί πίνακι"!
Τι υποκρισία! Ανέχονται οι εκκλησίες μας να γεμίζουν από επιβήτορες, να μετατρέπονται τα μητροπολιτικά μέγαρα και τα "ησυχαστήρια", σε
στάβλους ακολασίας, 
αλλά κοιτάνε να "ξεμπερδεύουν" μόνον με τους ευλαβείς ιερωμένους .. και αναθέτουν στα δικηγορικά γραφεία να βρουν τρόπο να τους καταδικάσουν!


Αυτή είναι δυστυχώς η τραγική πραγματικότητα στην εκκλησία .
Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούμε, τόσο πιο υπεύθυνα θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της  δεσποτοκρατίας και της αίρεσης του οικουμενισμού που έχει επιβληθεί και κυριαρχήσει.
http://opaidagogos.blogspot.gr/2017/03/blog-post_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.