Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ !!!

    «Ει εμέ εδίωξαν και υμάς διώξουσιν»
ΙΔΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ" ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο "ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ" ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ . ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ .ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΖΥΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ " .ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ .ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ .ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΡΟΒΑΛΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΟΤΕ .............................ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ !!!
 ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΙΑ ΣΕΛΙΔΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ "ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ" ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ :ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ [ΔΙΟΤΙ 3 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ] ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΝΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΖΗΣΑΜΕ  ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ [ΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΦΡΑΣΗ] ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΡΤΙΖΟΤΑΝΕ ΑΠΟ 3 ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ 4 ΕΝΟΡΚΟΥΣ !
ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΕΠΕΛΕΞΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ [ΜΙΚΤΟ ΟΡΚΩΤΟ] ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ 4 ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ [ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ] ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ  .
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ "ΕΧΑΣΑΝ" ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ .ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.400.000 ΕΥΡΩ !!!
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΜΕ : ΑΦΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΑΤΕ ΡΑΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ;
ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΙΚΟΙ [ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ Κ.Α. ] ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Η "ΕΔΡΑ" ΚΑΙ  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ  Η Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΑΝ ΟΥΤΕ ΕΙΔΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ : ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΕΝΟΧΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ !!!


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ  ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ "ΕΙΔΑΝ" ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΤ΄' ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ [ ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ] ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΤΟΝΙΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ .
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ [ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ" ] ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΘΘΩΘΗΚΑΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ "ΣΗΜΑ" ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ !!!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΘΑ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΙΩΧΘΗΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ :ΝΑ ΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΕΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ !!!
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ :


  1. Μοναχός Αντύπας (φυσικός αυτουργός) συνολικά 20 έτη κάθειρξη (χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα )
  2. Γέροντας Μεθόδιος (ηθικός αυτουργός) συνολικά 20 έτη κάθειρξη (χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα )
  3. Μοναχός Μαρδάριος συνέργεια, συνολικά 10 έτη και 4 μήνες φυλάκιση, (άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος)
  4. Μοναχός Αβραάμ, συνέργεια, συνολικά 10 έτη και 4 μήνες φυλάκιση, (άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος)
  5. Ιερομόναχος Σάββας, συνέργεια, συνολικά 10 έτη και 4 μήνες φυλάκιση, (άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος)
  6. Μοναχός Λυσίμαχος, συνέργεια, συνολικά 10 έτη και 4 μήνες φυλάκιση, (άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος)
  7. Μοναχός Γάϊος, συνέργεια, συνολικά 10 έτη και 4 μήνες φυλάκιση, (άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος)
  8. Μοναχός Ορέστης, συνέργεια, συνολικά 10 έτη και 4 μήνες φυλάκιση, (άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος)
  9. Τρείς λαϊκοί που αθωώθηκαν ομόφωνα και αφέθηκαν ελεύθεροι.
 ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΛΥΠΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ : 
ΠΡΩΤΟΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ  ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 20 ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!!!
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΗΝ ΛΕΓΑΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ "ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ !!!
ΤΡΙΤΟΝ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΓΟΧ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ !!!

ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ  !!!

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΑΔΕΡΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ  ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ;;;
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ "ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ"¨!!!

         ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η' ΘΑΝΑΤΟΣ !!! 

9 σχόλια:

  1. Λυπάμαι κυρίως για την απουσία του κόσμου της ορθοδοξίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπήθηκα πολύ και θυμωσα με τα γεγονοτα..αλλα είναι προς όφελος
    Καποτε μαζευομασταν απ ολη την Ελλαδα δεκαδες πούλμαν στην Ουρανουπολη, να διαδηλωσουμε για την Μονη Εσφιγμενου. Οι διχονοιες κι η νωθροτητα οδηγησαν στη σημερινη καταντια. Για να δούμε αν αυτη η "εκρηξη" φασισμου της Νεας Ταξης θα συσπειρωσει και θα ξυπνησει ή θα αφησουμε να στρωνουν ανενοχλητοι το χαλι του Αντιχρίστου...
    Ας αναλάβουν οι Σύλλογοι Αγίου Ιωάννου Θεολόγου ανα την Ελλαδα την οργάνωση και να μαζευτουμε παλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τη Συνοδο ΓΟΧ Καλλινικου πολλά μαζεύονται και θα πρέπει πια να επιλέξουν αν θα ειναι οι ηγετες του Ιερου αγωνα ή αν θα μεταβληθούν ολοκληρωτικα στην Κρατουσα "Εκκλησια" του Πατρωου, η οποια σιωπα σε τοσα.
    1) Στην βλασφημια Κυπριανιτών για συμβολικο Σφραγισμα και ουδετερο αριθμο 666,
    http://www.hsir.org/pdfs/2011/08/24/20110824aYpomnemaEsxat20102)
    2) Για καρτα πολιτη
    Το 1992 η Σύνοδος έβγαλε εγκύκλιο όπου δηλώνει κατηγορηματικά να ΜΗΝ παραλάβουμε την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα η οποία θα ήταν πλαστική με μαγνητική ταινία και άγνωστο περιεχόμενο.
    Με πομπώδεις εκφράσεις όπως: ήρθε η ώρα της ομολογίας, ήρθε η ώρα να αποδείξουμε ότι είμαστε χριστιανοί κ.λ.π. αν και το μεγαλύτερο «βάρος» θα πεφτε στους λαϊκούς κι ειδικά τους οικογενειάρχες…οδηγώντας κάποιους να παρουνε τα βουνά από τότε. Aντίθετα, οι ποινές του αντιρατσιστικού ( σε συνδυασμό με Άρθρο 10 / Διάλυση θρησκευτικού νομικού προσώπου, Θρησκευτικου νομοσχέδιου), θα στραφουν εναντιον κυριως της ηγεσιας.
    Ακολούθησαν 20 χρόνια με πορείες στο Σύνταγμα για να καταλήξουμε στο σήμερα (με τη κάρτα πολίτη να είναι πολύ χειρότερη απο την πλαστική ταυτότητα της δεκαετίας '90), όπου συναντήθηκαν, μίλησαν και συμφώνησαν με τον υπουργό Κουρουπλή. Σε τί ;;
    Θα πρεπε τουλάχιστον να ζητησουν πρωτα συγνωμη, πριν αρχισουν να μιλανε για πλανεμενους, που δεν πηραν ευλογια. Η κάρτα πολίτη είναι το τελευταίο σκαλοπάτι πριν το τελικό (;) σφράγισμα κι όταν στηθεί όλο το σύστημα και παράλληλα και με την προπαγανδα που θα συνοδευτει (οι καρτες κλεβονται, αυξανομενες ληστειες, βιασμοι,τρομοκρατιες κ.τ.λ. και καποιους επίσης να λενε ότι δεν ειναι τιποτα και το σφραγισμα στο δεξι χερι-μετωπο, αν εισαι πνευματικα καλά μέσα σου...), ΤΟΤΕ ΕΥΚΟΛΑ θα ακολουθησει στο δεξί χέρι-μέτωπο. Δεν είμαι 100% σίγουρος οτι δεν αποτελει σφραγισμα η καρτα πολιτη, αλλα πόσο άραγε απομακρύνεται η η Θεια Χαρις σε οσους χρησιμοποιουν, ειδικα πιστωτικες καρτες με ονοματεπώνυμο=ταυτοτητα και θα παρουνε τη καρτα πολιτη ;;
    3) Ενώ με υπερζηλωτισμό πολλές δεκαετίες πριν, βγάζανε αποφάσεις Συνόδου ΠΑΡΑΚΙΝΔΥΝΕΥΜΕΝΑ κι ΑΝΕΥΘΥΝΑ για τόσο σοβαρό ζήτημα, δηλαδή για ακυρα Μυστηρια νεο/των, διευρυνοντας το χασμα - Σχισμα με το νέο ( η Σύνοδος των Ρώσων της Διασποράς από όπου έλκουμε χειροτονίες και 3 μέλη τους ευωδίασαν τα λείψανα, αρνούνταν να πάρουν θέση στο ζήτημα), τωρα πια, οι ΙΔΙΟΙ, όταν το νεο εκτροχιαστηκε τελειως στον Οικουμενισμο κι έγινε κατεγνωσμένη αίρεση (αποδεχτή η ψευτοσυνοδος από το ΣΥΝΟΛΟ των «Επισκοπων» του), δεν λενε ξεκάθαρες κουβέντες κι αρκετοί κοινωνούν νεο/τες (εκείνους που το χουν δίπορτο), ακόμα και μετά τη ψευτοσύνοδο της Κρητης και καποιοι Επίσκοποι κάνουν στραβα μάτια ή κάνουν τα ίδια. Kι ενώ επιπλέον γνωρίζουν ότι το 95% των νεοημερολογιτών μετά κυρίως την δεκαετία του '60 είναι αβούτηχτοι = αβάπτιστοι, κατά τον Ιερό Νικόδημο Αγιορείτη. Κι όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να διώχνουν τους αναζητητές του νέου από το Πάτριο (κι άλλες ζημιωθείσες ψυχές) και να προμηνύουν νέες διασπάσεις σε εμάς…
    Με φυλλάδια "¨αντιστασης" για εσωτερικη καταναλωση δεν γινεται τιποτα, απλα αποκοιμίζεται το Ποιμνιο ότι υπάρχει αντίσταση. Επισημα είναι το θεμα τι γινεται…και δεν γινεται τιποτα. Διαμαρτυρηθηκαν γιατι το μαθημα θρησκευτικων έγινε 1 ωρα από 2 κι όχι για το περιεχόμενό του !!!
    Ο Θεός να τους φωτίσει και να τους ενδυναμωσει στις κρισιμες στιγμες που βρισκομαστε

    Αδελφός βαπτισθείς το 2002 στην Ι.Μ.Εσφιγμένου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αδελφε,
      στα περισσοτερα απο αυτα που λες συμφωνω.
      το κλιμα των συγκεντρωσεων που αναφερεις σε ολιγες που εχω παρευρεθει χρακτηριζεται απο πωρωση.επισης στο συγκεκριμενο κυκλο εμφανιζεται το φαινομενο παπισμου-γεροντισμου-μεθοδισμου.
      η σταση της συνοδου δεν ειναι παρορμιτικη,και εκτος αυτου εντος υπαρουν αντιθεσεις γεγονος που καθιστα χρονοβορο τον καθορισμο γραμμης.
      σχετικα με τους εσφιγμενιτες ιερεις υπαρχχει καιρο θεμα και δεν ειναι πιστεος.!
      αλλο που καποιοι προβαλουν αυτο για να κρυψουν αλλα.
      ελπιζω συντομα να βγουν στη φορα πραγματα για να ξεχωρισει η ηρα απο το σταρυ.
      προσοχη η σεση με το χριστο ειναι η ουσια και οχι με ανθρωπους.
      αυτα αδελφικα

      αντωνιος τ.

      Διαγραφή
    2. Πραγματικα θα ηθελα να μαθω ποια ειναι τα θεματα με τους Εσφιγμενιτες Ιερεις....αν υπάρχουν "θεματα" θα πρεπε να κληθουν με κατηγορητηριο συγκεκριμενο ενωπιον της Συνοδου, όχι να διαρρεονται δεξια κι αριστερα διαφορα
      Πόρωση υπάρχει, όπως υπήρχε και με τους νεο/τες, αλλα καλλιεργείτο σε μεγάλο βαθμο κι από τους Επισκόπους, με τις υπερβολικές θέσεις τους, που σήμερα πήγαν στο άλλο άκρο.
      Σνομπαραν τόσα χρόνια τον πρωην Φλωρίνης και τελικά τον θυμήθηκαν, όχι γιατί όπως νομιζα κατάλαβαν το λαθος τους για τοτε, αλλά για να εφαρμόσουν την Εκκλησιολογία του στο σήμερα !!! (Ο Π. Ευθύμιος Μπαρδακας, που διαθέτει ολόκληρη συνοδεία, έλεγε πριν λίγες μερες στην πανηγυρη Αγ. Σπυρίδωνα Γαλατσίου "Είναι Σχίσμα ή αίρεση το νέο ημερολόγιο ;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ) προσπαθωντας να περασει ότι ειναι ακομα στο εν δυναμει. Και κανεις δεν προκειται να τον καλεσει σε απολογια
      Τα θεματα Πιστεως ειναι πολλά,, όχι μονο αυτα που ανεφερα
      Δεν έχω καμιά προσωπολατρεία με Πατερες της Εσφιγμένου, έχω πολλά χρόνια να πάω, λόγω κάποιων υπερβολών τους και διαφωνιών (που σε καποια μπορεί να κάνω λάθος εγω), αλλα το Μοναστηρι είναι στην καρδιά μου και δεν μπορώ να διανοηθώ πώς αφησαν "μονους" τους Πατερες στο συκοφαντικο δικαστηριο, όταν μέσω Εσφιγμένου διώκεται η Ορθοδοξία κι όχι ο Γέροντας Μεθόδιος.
      Τον Αρχιεπίσκοπο τον εκτιμούσα, όπως έβλεπα και την καλή προσπάθεια κάποιων άλλων Επισκόπων, αλλά μαθαίνω πολλά που δεν "καταπινονται"
      Θα ήθελα πολύ να με κάνουνε να αισθανθώ όπως παλιά..
      Έρχεται πολυεπίπεδος διωγμός... στα σχολεία θα μαθαινουν στα παιδια το σεξ και την ανωμαλία και πολλά άλλα. Η πραγματική Εκκλησία θα είναι σε διωγμό, δεν μπορεί να συμβαδίζει με τα νομοσχέδια τους και τον φασισμό της Νέας Τάξης.

      Διαγραφή
  4. Όσοι ήταν παρόντες στο δικαστήριο έμειναν άναυδοι απο τις επανελλειμένες 5-6 συσκέψεις απο τις οποίες προήλθε η τελική απόφαση.
    Η προτελευταία ανάγνωση απόφασης, όρισε τις ποινές των 10+10 ετών
    φυλάκισης κάθειρξης έκαστος απο τους 2 πρώτους κατηγορούμενους (γέροντα
    Μεθόδιο+μοναχό Αντύπα) με ανασταλτικό χαρακτήρα, συν απο 3.000ευρώ
    έκαστος γιά εγγύηση.
    Και μετά απο αίτημα του δικηγόρου της
    υπεράσπισης για μείωση επι του ποσού της εγγυήσης, ή έδρα επανήλθε σε
    σύντομη σύσκεψη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την εντελώς παράδοξη απόφαση
    παραλείποντας να αναφερθεί επι του αιτήματος της μείωσης του ποσού της
    εγγύησης, τελικώς ανείγγειλε την αφαίρεση του ανασταλτικού χαρακτήρα επι
    των ποινών τού γέροντα Μεθόδιου και του μοναχού Αντύπα!!
    Τα σχόλια δικά σας.
    Πάντως
    τέτοια αντιμετώπιση και αναφορά ποινών θά ήθελα να πιστεύω πως
    χαρακτηρίζεται και αναφέρεται μόνο σε δίκες με περιπτώσεις ατόμων με
    κατευθυνόμενες ρίψεις μολότωφ όπως αυτές που πετούν οί αναρχικοί με
    σκοπό να πλήξουν και να επιφέρουν τραυματισμό, σωματική βλάβη ή ακόμη
    και θάνατο σκοπεύοντας πάνω σε ανθρώπους και όχι σε δρόμους για
    εκφοβισμό όπως έκανε ό εσφιγμενίτης μοναχός.
    Πουθενά δεν αναφέρθηκε τραυματισμός ή πυρκαϊα σε άνθρωπο ή αντικείμενο στα γεγονότα που έγιναν στο κονάκι των Καρυών.
    Επίσης ο δικηγόρος της πολιτικής αγωγής (των Κατσουλιέρηδων) ανέφερε πως τα δικαστήρια και οί νόμοι γίνονται κατανοητά απο τους ανθρώπους και οχι απο τα "θηρία" εννοώντας τους Εσφιγμενίτες πατέρες, όπως και ανέφερε την λέξη "τζιχάντ" οτι σχετίζεται με τους εσφιγμενίτες μοναχούς της μονής, αλλά ευτυχώς εδω ή πρόεδρος του δικαστηρίου δεν το ανέχθηκε και τον επιτίμησε για αυτήν του την φράση
    Ό Θεός να μας συγχωρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η απόφαση ήταν προειλημμένη δεν θα πρέπει να μας προβληματίζει που τον δίκασαν σε τόσο μεγάλη ποινή. Ηθελαν να φιμώσουν την φωνή του γέροντα και βρήκαν τον καιρό να τον κάνουν. Αρχίζουν να προλειαίνουν το τσιπάρισμα και όπου να ναι θα κάνουν και τα εγκαίνια στο τζαμί τους. Αν ήμουν στη θέση του γέροντα θα μεταβίβαζα το μοναστήρι υπό όρους στους Ρώσους και θα τους άφηνα να τρίβουν τα μάτια τους, γιατί αυτοί όπως είδα το μόνο που σκέφτονται είναι τα μύρια της Ε.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ .
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΩΝ ....ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΠΩΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΠΑΡ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΩ ΘΕΩ ΕΣΤΙΝ
    ΑΜΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.