Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Ο «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ» Η «ΤΡΕΛΗ» ΚΑΙ Ο ΓΚΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ


hillary-wins
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Στο αμερικανικό σύνταγμα υπάρχει ένα άρθρο που προβλέπει ότι ο δεύτερης θητείας πρόεδρος ενώ δεν μπορεί να ξαναθέσει υποψηφιότητα, μπορεί να παραμείνει πρόεδρος για τρίτη θητεία με επίκληση καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης και απειλής της εθνικής ασφάλειας. Ο λόγος που το αναφέρουμε αυτό θα το κατανοήσετε στην συνέχεια.
Στην σύγχρονη συγκυρία το ερώτημα είναι αν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει πρόεδρος των ΗΠΑ με όλη την παγκόσμια σημασία μιας τέτοιας εξέλιξης ο σημερινός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα.
Το σύστημα της Ελίτ προωθεί την Χίλαρυ Κλίντον με όλα τα μέσα και κυρίως με τα ΜΜΕ. Τα μέσα μαζικής ενημερώσεως μας λένε ότι η Χίλαρι Κλίντον έχει κορυφαία άνοδο στις δημοσκοπήσεις, στη μάχη για τον Λευκό Οίκο, ώστε ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρείται «φίλος» της Κλίντον και η μόνη του αποστολή είναι να διασφαλίσει την εκλογή της Κλίντον.
trump-hillary
Φυσικά αυτό είναι το συνηθισμένο προπαγανδιστικό ψέμα των μέσων μαζικής ενημερώσεως, το οποίο ανήκει 90% στους Ιλουμινάτι και εκτοξεύει όλες τις πιθανές και απίθανες κατηγορίες κατά του Τραμπ εκτός από τις πιο αποτελεσματικές. Δηλαδή, ότι, ο Μπιλ Κλίντον και ο Ντόναλντ Τραμπ συνδέονται και οι δύο με την ίδια συμμορία παιδεραστών και βρίσκονται και οι δυο στις τσέπες των Σιωνιστών.
Είναι ξεκάθαρο ότι οι Ιλουμινάτι και Ελευθεροτέκτονες ξανασχεδιάζουν να παίξουν εδώ ένα παιχνίδι. Οι πρωταρχικές εκλογές έχουν τελειώσει και το θέατρο έχει τώρα πραγματικά ξεκινήσει. Ο Τραμπ και η Κλίντον έχουν εγκριθεί και οι δύο από το Συμβούλιο των Ρόθσιλντ στις Εξωτερικές Σχέσεις. Η Χίλαρι Κλίντον είναι τόσο εγκεφαλικά άρρωστη και παράφρων, που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην πρωθυπουργία και πρέπει να τα παρατήσει είτε λίγο πριν είτε λίγο μετά τις εκλογές.

hill.klinton
Η αλήθεια είναι ότι τα συλλαλητήρια της Χίλαρι Κλίντον δεν προσελκύουν σχεδόν καθόλου κοινό, ενώ ο Τραμπ προσελκύει τόσους πολλούς που εκατοντάδες πηγαίνουν μάταια λόγω έλλειψης χώρου. Σύμφωνα με μια ανεξάρτητη συνέντευξη από 50.000 Αμερικανούς σε 50 πόλεις, 67% θα ψήφιζαν για τον Τραμπ και 19% θα ψήφιζαν για την Χίλαρι. Αυτό όμως που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι πίσω από νόθες ηλεκτρονικές μηχανές, οι πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών δεν εκλέγονται αλλά επιλέγονται, όπως ο Τζορτζ Μπους αντί του Αλ Γκορ. Επομένως, το πρόβλημα είναι ότι αν εκλεγεί η Χίλαρυ μπορεί αυτό να θεωρηθεί, όπως ήδη το έχει καταγγείλει ο Τραμπ, ότι οι εκλογές είναι εκλογές μαϊμού και στημένες.
hillary-israel
Προφανώς υπάρχουν δύο διαφορετικά ενδιαφέροντα. Από τη μια οι Ιλλουμινάτι φανερά υποστηρίζουν την Χίλαρι Κλίντον, επειδή την έχουν εξαγοράσει, και είναι τόσο εύκολη να την χειραγωγήσουν. Από την άλλη, το βαθύ κράτος, κρατικοί θεσμοί οι οποίοι εξαρτώνται από τις εκλογές, υποστηρίζουν τον Τραμπ διότι έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι ΗΠΑ είναι μια νεοσυντηρητική πολιτική πλημμύρα παγκοσμίων πολέμων και για αυτό καταστρέφεται.
Συνειδητοποιούν ότι η Χίλαρι Κλίντον είναι ένα άδειο ποτήρι χωρίς άλλες αξίες εκτός από την δική της άνοδο. Γι αυτό τώρα οι δυνάμεις ασφαλείας διαρρέουν το άθλιο ιστορικό υγείας της το οποίο απλά την καθιστά ακατάλληλη.


Προφανώς ο Τραμπ, ο οποίος μισείται από τα μέσα και από τη δική του ηγεσία κόμματος επειδή εμφανίζει όλες τις στρατηγικές της Νέας Τάξης Πραγμάτων και τις απορρίπτει, θα πέσει θύμα σύνταξης για κάποιον λόγο.
Ο Τραμπ κινούμενος από οικονομικά κριτήρια έχει εξαγγέλλει πράγματα εξωφρενικά για την αμερικανική πάγια πολιτική. Απόσυρση όλων των στρατιωτικών δυνάμεων από το εξωτερικό και σταδιακή διάλυση του ΝΑΤΟ, γιατί πιστεύει πως έτσι θα εξασφαλίσει μεγάλα κονδύλια για το εσωτερικό. Θέλει να φύγει από το ΝΑΤΟ και να αφήσει την Μέρκελ να «πνιγεί».
Την Ελίτ όμως δεν την ενδιαφέρει η οικονομική ανόρθωση των ΗΠΑ, αλλά η παγκόσμια κυριαρχία της. Το αποκορύφωμα για τον Τραμπ είναι ότι δήλωσε θαυμαστής του Πούτιν, που θεωρείται ο διάβολος για την Ελίτ.
Το σίγουρο είναι πως το σύστημα δεν θα αφήσει με τίποτα τον Τραμπ να γίνει πρόεδρος ακόμα και με την φυσική του εξόντωση.

Επί έναν χρόνο ο Ομπάμα προετοιμαζόταν για τον τρίτο χρόνο υπηρεσίας του όπως ο Φράνκλιν Ρούζβελτ. Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο με την έγκριση του 75% του Κογκρέσου ή αν χρησιμοποιήσει μια εκτελεστική εντολή γι αυτό. Και ακριβώς αυτό σχεδιάζει αυτήν τη στιγμή σύμφωνα με την κατάθεσή του.
Παρόλα αυτά, μια τέτοια αντιδημοκρατική προσέγγιση απαιτεί την αποδοχή μιας καταστροφής από τον κόσμο, παρόλο που οι δημοκρατικοί θέλουν έναν τρίτο χρόνο θητείας του Ομπάμα. Για παράδειγμα, την συνειδητοποίηση των προετοιμασιών πολέμου μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας ή πολιτικό χάος μετά την εξάλειψη του Τραμπ και της Κλίντον το τελευταίο λεπτό. Ο Ομπάμα ισχυρίζεται πως με αυτούς τους δυο προεδρικούς υποψηφίους η Αμερική τον χρειάζεται (αυτόν τον πολεμοκάπηλο στη Συρία και τη Λιβύη) περισσότερο από ποτέ.
Έτσι οι ερχόμενοι μήνες αναμένονται να είναι δραματικοί.
Προς το παρόν οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η Χίλαρι Κλίντον θα είναι η επόμενη πρόεδρος των ΗΠΑ και όπως είναι γνωστό οι προεδρικές εκλογές εδώ και χρόνια είναι νόθες επιλογές οι οποίες είναι πολύ εύκολο να παραποιηθούν μέσω ηλεκτρονικών μηχανημάτων ψηφοφορίας.


Η Χίλαρι Κλίντον είναι μια γυναίκα και στη σημερινή μαρξιστική φεμινιστική κοινωνία θα φαίνεται αναπόφευκτο ότι θα κερδίσει τις εκλογές, κάτι το οποίο ισοδυναμεί με μια παγκόσμια καταστροφή. Η Χίλαρι είναι το πλησιέστερο ισοδύναμο στην ιστορία της ανθρωπότητας με την μεγάλη πόρνη της αποκάλυψης. Έχει εξαγοραστεί όσα εταιρικά και παγκόσμια ενδιαφέροντα μπορεί να φανταστεί κανείς.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Infowars,η Χίλαρι υποφέρει από άνοια και η υγεία της επιδεινώνεται άσχημα. Διάφορες πηγές μέσα από τις Μυστικές Υπηρεσίες αρχικά επικοινώνησαν με την Infowars, και ακολούθησαν περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία της Χίλαρι, για το ενδιαφέρον του κοινού και την εθνική ασφάλεια.
Η CIA ποτέ δεν δείχνει ιδεαλισμό, επομένως αυτό είναι απλώς μέρος του σχεδίου αποχαιρετισμού της Χίλαρι Κλίντον.
13925243_1189102991150658_4866800423564231876_n
Ακόμη και εμπιστευτικά άτομα της δικής της καμπάνιας έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό της. Η ίδια δεν δύναται να αντέξει ούτε ένα ντιμπέιτ 30 λεπτών με τον Τραμπ.
Η Χίλαρι Κλίντον είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες: « Στο πέρας αυτών των δύο εβδομάδων έτσι ακριβώς αισθανόμουν,… Εγώ , χτύπα ξύλο, είμαι πολύ τυχερή επειδή έχω πολλή ζωτικότητα και αντοχή η οποία είναι απαραίτητη σε αυτό το είδος καμπάνιας που ασχολούμαι. Τώρα θα προσποιηθώ ότι μου αρέσει, διότι δεν μου αρέσει, αλλά προσπαθώ να συνεχίζω».
Η Χίλαρι Κλίντον δεσμεύτηκε να κάνει οτιδήποτε της ζητήσουν οι ιδρυτές της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Και ο Ντόναλντ Τραμπ?
Ο Αμερικανός πολιτικός Τζεμπ Μπους, πριν λίγες μέρες δήλωσε πως πιστεύει ότι, η καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι τίποτε άλλο από μια συνωμοσία για να βεβαιωθεί ότι η Χίλαρι Κλίντον θα εκλεγεί πρόεδρος τον Νοέμβριο.
_syria__assad__bush_obama_donald_trump_hillary_clinton_airstrikes
Ο Μπους εκμεταλλευόμενος το Twitter, ισχυρίστηκε ότι η Χίλαρι και ο Τραμπ ήταν σε συνεννόηση, για να εξασφαλίσουν μια νίκη της Χίλαρι, και ανέφερε ότι βρίσκονται «στην ίδια ομάδα». Ο Τζεμπ δήλωσε ότι προηγουμένως ο Τραμπ ήταν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της Χίλαρι , όχι μόνο εκφράζοντας προφορικά την ελπίδα του για νίκη της στις εκλογές , αλλά συμβάλλοντας και οικονομικά στην καμπάνια της.
hillary-to-bomb-damascus_
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει μπει σε μια πολιτική ζώνη θανάτου. Και το Αμερικανικό ίδρυμα κάνει παράταξη για να τον εκτελέσουν.
Στις μέρες μας, η πολιτική δολοφονία από τις δυνάμεις των ΗΠΑ, δεν περιλαμβάνει απαραίτητα τη φυσική εκκαθάριση του ατόμου, ο οποίος είναι καταδικασμένος να είναι εχθρός του κράτους. Ποιος άλλωστε επιθυμεί όλο αυτήν την αιματοχυσία και την πολεμική διαμάχη; Ειδικότερα όταν η δολοφονία του χαρακτήρα επιτυγχάνει το ίδιο επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι εξάλειψη του στόχου από τον δημόσιο τομέα.
Οι Κλίντον ως γνωστόν, είναι τα καλύτερα φιλαράκια με την Έβελιν και Λιν Ρόθσιλντ. Ο πράκτορας των Ρόθσιλντ, ο γιος του Τζορτζ Σόρος, Άλεξ Σόρος, είναι στενός φίλος με τον συνάδελφο της Χίλαρι, Τιμ Κέιν, και όπως η στενά συνδεμένη με Εβραίους, Χίλαρι Κλίντον, με παθιασμένες σιωνιστικές συμπάθειες. Ακόμη, ο γιος του Τραμπ είναι επίσης Εβραίος ενώ η κόρη του είναι φανατική μεταστρεφόμενη Ιουδαία.
Alex-Soros-Globalist-Politicians.
Τα άγρια διασταυρωμένα πυρά των ελεγχόμενων από τους Εβραίους Μέσων , στα οποία υποβάλλεται ο δημοκρατικός προεδρικός υποψήφιος, αφήνουν λίγες αμφιβολίες ότι ήταν μια συντονισμένη προσπάθεια για να καταστρέψουν αυτόν τον πολιτικό. Τον τελευταίο καιρό παρατηρούνται πολλές επιθετικές νύξεις προς το πρόσωπό του, ακόμη και για την υπηρεσία του ως ανυποψίαστος πράκτορας υπό τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο Τραμπ κάλεσε για την ομαλοποίηση των σχέσεων με την Ρωσία.
Είναι φανερό ότι το ίδρυμα της Ουάσιγκτον έχει αποφασίσει ότι η δημοκρατική αντίπαλος Χίλαρι Κλίντον είναι η προτιμούμενη επιλογή ως η επόμενη ένοικος του Λευκού Οίκου, για να προστατέψουν τα προνομιακά συμφέροντά τους.
Τα γκάλοπ των μέσων κυρίαρχης τάσης ισχυρίζονται ότι η Χίλαρι θα κερδίσει. Ποια είναι όμως η αλήθεια;
Οι συγκεντρώσεις της Χίλαρι Κλίντον έχουν πολύ λιγότερη απήχηση από ότι του Ντόναλντ Τραμπ με αποτέλεσμα να μην μπορεί η ίδια να γεμίσει ούτε μια απλή σχολική αίθουσα. Ελάχιστοι παρευρίσκονται στα συλλαλητήριά της ενώ εκατοντάδες πλημμυρίζουν τις αίθουσες στα συλλαλητήρια του Τραμπ.
hillary-rally2
Trump-rally
Σε μια από τις συγκεντρώσεις της, η Χίλαρι Κλίντον εξέφρασε την ενσυναίσθηση της με τα θύματα του πυροβολισμού στο κλαμπ του Ορλάντο. Εκείνη τη στιγμή μέσα στο κοινό βρισκόταν και ο πατέρας του δράστη, και υποστηρικτή των Ταλιμπάν, Ματίν, με κόκκινο καπέλο, εντελώς ανεπηρέαστος, δίχως ίχνος ντροπής. Γιατί άραγε; Φαίνεται η γυναίκα αυτή ξέρει καλά με ποιους συναναστρέφεται.
Father-Mateen
Την ίδια στιγμή τα αμερικανικά ΜΜΕ «δολοφονούν» τον χαρακτήρα του Τραμπ μπροστά στα μάτια του κοινού. Σε ένα γράμμα, το οποίο δημοσιεύτηκε πριν λίγο καιρό, από 50 ανώτατους Ρεπουμπλικανούς «ειδικούς εθνικής ασφάλειας» εγκρίνουν την Χίλαρι ενώ καταδικάζουν τον Τραμπ.
Το Αμερικανικό Βαθύ Κράτος διψάει για συνεχή πόλεμο. Ο πόλεμος είναι μια μόνιμη λειτουργία του χρεωκοπημένου αμερικανικού καπιταλισμού.
Είναι πολύ πιθανό, μεγάλα κέντρα εξουσίας του Αμερικανικού Κράτους να σαμποτάρουν την Χίλαρι Κλίντον επειδή συμπέραναν ότι λόγω της κατάστασής της θα βλάψει σημαντικά τα ενδιαφέροντα των ΗΠΑ και το Βαθύ Κράτος.
Η ίδια η κύρια Χίλαρυ έχει ήδη εκθέσει το σύστημα με την αστάθεια της, τις εξαλλοσύνες της αλλά και με το παρελθόν της. Ενώ ήταν φαβορί για την Ελίτ, πάρθηκε τελικά η απόφαση να γελοιοποιηθεί και έτσι να ακυρωθεί κάθε προοπτική της για τη εκλογή της. Έτσι άρχισαν να βγαίνουν όλα τα άπλυτα της στην φόρα.


Το Βαθύ Κράτος λοιπόν, δεν επιθυμεί την Χίλαρι Κλίντον επειδή θεωρεί ότι δεν έχει αρκετά ισχυρές αξίες όπως θα έπρεπε να έχει ένα τυπικό μέλος τους. Η Χίλαρι εμφανίζεται αρκετά διστακτική ώστε να μην της επιρριφθούν κατηγορίες για επιείκεια προς Ρωσία, Συρία, Ιράν και την τρομοκρατία.
Όμως το Βαθύ Κράτος προτιμεί έναν αρχηγό ο οποίος μπορεί επιτυχώς να «πουλήσει» την ατζέντα τους στο αμερικανικό κοινό. Ένας πολιτικός που το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η δυσπιστία, βρίσκεται σε δυσχερή θέση να εκπληρώσει οποιοδήποτε σχέδιο. Επίσης, η Χίλαρι υποφέρει από την αίσθηση ότι κατέχει πλήρως την πολιτική.
Ο Τράμπ από την άλλη, ενώ έχει επίσης την αίσθηση κατανόησης της πολιτικής, το Βαθύ Κράτος μπορεί να τον θεωρήσει πιο εύπλαστο και καλύτερο «πωλητή» από την Χίλαρι.
Ποιος λοιπόν θα αναλάβει την προεδρία;
Πιθανότατα κανένας εκ των δύο. Ο Τράμπ πιθανότατα θα δολοφονηθεί είτε φυσικά είτε μέσω μείωσης του χαρακτήρα του. Ο Τραμπ ως γνωστόν, έχει στενές σχέσεις με τον κύκλο παιδοφιλίας του Jeffrey Epstein, όπως άλλωστε και ο Μπιλ Κλίντον.
Ίσως το Βαθύ Κράτος είναι πλέον ισχυρότερο από τους Ιλλουμινάτι; Όπως φαίνεται το Βαθύ Κράτος εγκαταλείπει την Χίλαρι διαρρέοντας το ιστορικό υγείας της. Η Χίλαρι φαίνεται αρκετά άρρωστη, ώστε αν εκλεγεί πρόεδρος θα πρέπει σύντομα να συνταξιοδοτηθεί λόγω ασθένειας.
Εκείνο που έχει την μεγαλύτερη σημασία είναι ότι το σύστημα, δηλαδή οι Ιλλουμινάτοι και οι Ρότσιλντ, έχουν ήδη απορρίψει και τους δυο υποψηφίους.
Ποιος επομένως θα αναλάβει την προεδρία; Οι Ιλουμινάτι σίγουρα θα έχουν κάποιο πρόσωπο της επιλογής τους έτοιμο.
hillary-unstable
Μια ιδέα θα ήταν η καταστροφική επιλογή, η οποία θα δώσει τον Ομπάμα ακόμη μια περίοδο.
Προφανώς ο Ομπάμα ετοιμάζεται στα παρασκήνια για το τρίτο του ημίχρονο με το δικό του προεδρικό εκτελεστικό διάταγμα λέγοντας πως ο κόσμος έχει κουραστεί από τη συνεχή αλλαγή προεδρικών υποψηφίων και θεωρεί καθήκον του να βοηθήσει τη χώρα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές όπως η τωρινή.
obama-muslim2
Η Τρίτη περίοδος προεδρίας του Ομπάμα είναι μόνο έγκυρη εφόσον λάβει 75% έγκριση από το Κογκρέσο, αν και εμπιστευτικοί λένε ότι ο Ομπάμα σχεδιάζει μια εκτελεστική εντολή για να το επικυρώσει.
Πριν από έναν μήνα γνωστοποιήθηκε ότι μια πλειοψηφία Δημοκρατών θα ακύρωναν τις εκλογές του 2016 μεταξύ της Χίλαρι και του Τράμπ , αν ευνοούσε ο πρόεδρος Ομπάμα να αναλάβει μια τρίτη θητεία σύμφωνα με ένα γκάλοπ.
Ο Μπάρακ Ομπάμα είναι στην σύγχρονη κρίσιμη συγκύρια ο πιο βολικός αυτή την στιγμή για το σύστημα. Είναι εξαρτώμενος άμεσα και εκβιαζόμενος από το σύστημα, γιατί τον κρατά στο χέρι καθώς είναι γκέι, και έχει παντρευτεί ένα τρανσέξουαλ που αν γίνει παγκόσμιο σκάνδαλο καταλαβαίνει κανείς τι θα σημάνει για αυτόν.



Βολεύει το σύστημα γιατί είναι υπέρ της παγκοσμιοποίησης και υπέρ του πολυπολιτισμού, δηλαδή της πολτοποίησης των λαών και υπέρ και μέσω του Ισλάμ.
Προμήνυμα παραμονής του έγινε με τις δηλώσεις του στις 14/6, «Δεν μπορώ να εγκαταλείψω τον Αμερικανικό λαό τώρα που με χρειάζεται περισσότερο.Μου είναι δύσκολο να σας αφήσω, δεν θα αφήσω αυτόν να πολεμήσει το Ισλάμ» και για ό,τι δήλωσε για τον Τραμπ.
Το πρόσχημα για την περεταίρω παραμονή του στην εξουσία είναι όπως αναφέραμε στην αρχή η επίκληση κατάστασης εκτάκτου ανάγκης και απειλή της εθνικής ασφάλειας.
Michelle-Obama-For-President
Εδώ υπάρχουν δυο ενδεχόμενα : Το ένα είναι η εσωτερική ανάφλεξη με την διαμάχη μαύρων λευκών όπως αυτή υποδαυλίζεται τελευταία με τις εν ψυχρώ δολοφονίες των μαύρων και το δεύτερο είναι η πυρηνική απειλή της βορείου Κορέας. Σίγουρα και τα δυο παιχνίδια με την φωτιά.
hitler18487_n

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.