Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

TO ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;



Είδαν το φως ανοικτό και… μπήκαν… Τον ερχόμενο Μάιο αθεϊστικές οργανώσεις προγραμματίζουν το πρώτο πανελλήνιο συνέδριό τους, με σκοπό διεισδύσουν στην ελληνική κοινωνία. Λογικό. Μέσα στην τόση χαλαρότητα και την ανεκτικότητα που επικρατεί, τα σύμφωνα συμβίωσης και ό,τι άλλο «πρωτοποριακό» επικρατεί, οι άθεοι επιχειρούν να βγουν μπροστά για πρώτη φορά, θέλοντας να επιτεθούν στην Εκκλησία και τους Χριστιανούς.
Το συνέδριο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει στα τέλη Μαΐου στην Αθήνα, ενώ έχουν προσκληθεί πολέμιοι του χριστιανισμού από όλον τον κόσμο, οι οποίοι θα υποστηρίξουν ότι ο Ιησούς ήταν ένας μύθος!
Τη διοργάνωση του… συνεδρίου τούτου, έχει αναλάβει μια ομάδα με το όνομα «Έλληνες μυθικιστές», που έχει στόχο να… αποκαλύψει τον μύθο του Χριστού.
Σημειωτέον ότι, το εν λόγω «συνέδριο» θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη της άθεης Αμερικανίδας Dorothy M. Murdock. Η γυναίκα αυτή, προσπάθησε λυσσαλέα να πείσει με τα βιβλία της ότι ο Χριστός δεν υπήρξε ποτέ. Τελικά πέθανε, ανήμερα των… Χριστουγέννων…
Έτσι είναι… Όταν αφήνεις την πόρτα σου ανοικτή, πολλοί θα μπούνε μέσα… Και που σαι ακόμη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.