Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Μικροτσίπ για γενετικό έλεγχο θέλει ο εβραίος Μπιλ Γκέιτς.


mchip
Μικροτσίπ για γενετικό έλεγχο θέλει ο εβραίος Μπιλ Γκέιτς. Γιατί άραγε;

Η δολοφονική τεχνολογία της ελίτ και των Μπιλντεμπεργ, καθορίζει την εξέλιξη και τα όρια της ελευθερίας της ανθρωπότητας που βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει ότι βρίσκονται στα χέρια παρανοϊκών και ότι ζουν σε μια νεα κρίσιμη ιστορική περίοδο...


Με το μικροτσίπ που θέλουν να φορέσουν στους ανθρώπους θα καταφέρουν να κάνουν την ανθρωποφάρμα χειρότερη και από τα κτήνη… Ποιος είναι ο λόγος που μας οδηγούν σε αυτην την απο εκατονταετίες προσχεδιασμένη παγίδα; Ολα γίνονται για τον έλεγχο της ανθρώπινης συνείδησης και συμπεριφοράς, όπως γινεται και το άρμεγμα της αγελάδας από τους κτηνοτρόφους..

Ο επικίνδυνος τρελός της Microsoft ο Μπιλ Γκέιτς, γνωστός με το πρόγραμμα των εμβολιασμών στην Αφρική (και την Ατζέντα 21) ερεθίζεται μονο με την ιδέα του ελέγχου της ανθρωπότητας. Γι αυτό ασχολείται τώρα και με την εμφύτευση μικροτσίπ που περιέχουν τα αντισυλληπτικά με τηλεκοντρόλ (έλεγχος εγκυμοσύνης εξ αποστάσεως και αποβολής).

Η Ατζέντα 21 και ο Γκέιτς θα ελέγχουν την εγκυμοσύνη από απόσταση… θα μπορούν να διαλέξουν τα σωστά για αυτούς άτομα να γίνουν γονείς ή να σταματήσουν την εγκυμοσύνητων αντιπάλων της ΝΤΠ.

Εκτός από αυτό εδώ το πρόγραμμα των εμβολιασμών είναι υπεύθυνος και έχει αναπτύσσει τους ιούς H1M1, την γρίπη των χοίρων, τον Εμπόλα κλπ…

Το Ίδρυμα Gates συνεργάστηκε για την ανάπτυξη του μικροτσίπ με την αντισυλληπτική λειτουργεία με μια εταιρεία στη Μασαχουσέτη, η οποία πήρε την άδεια για να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία σε μικροτσίπ. Τώρα δοκιμάζεται η λειτουργεία του και υπολογίζουν την πλήρη χρήση του το 2018.

Η φορέας (Θα βρουν και για τους άντρες κάτι ανάλογο πχ. Κάτι για το κλάσιμο) του μικροτσίπθα γίνει εθελοντικά το φυτό της ΝΤΠ και θα προγραμματίζεται από απόσταση, ένα τέτοιο τερατούργημα θα είναι επίσης ικανό να ελέγχει την συναισθηματική υγεία του “ρομπότ” της ΝΤΠ. Κατέχουν την επιστήμη και θα την χρησιμοποιήσουν εναντίον μας όπως συμβαίνει πάντα, τα πράγματα σοβαρεύουν επικίνδυνα εάν η ανθρωπότητα δεν επέμβει τωρα που μας είμαστε μισοκοιμισμένοι και βλέπουμε το πείραμα ελέγχου.

Η στιγμή να μας το παρουσιάσουν σαν την λύση για όλα τα προβλήματα είναι κοντά…και πρέπει να αντιδράσετε και να αρνηθείτε οτιδήποτε δελεαστικό αντίτιμο και αν σας προσφέρουν… Να ειστε σιγουροι ότι θα έρθουν με λύσεις για τα ζευγαράκια που δεν μπορουν να κανουν παιδάκι, για την πρόληψη νόσων μέχρι και την προσφορά ταλάντων…

Ποιος θα αρνηθεί σ΄αυτην την περίπτωση;

katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.