Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Ο ψευδοαρχιερεύς της Βορείου Ελλάδος απεκαλήφθη


Τώρα στα δύσκολα θα αποκαλυφθούν πολλές κρυφές μουσίτσες, φαρισαίοι υποκριτές, δήθεν πατριώτες και ενάρατοι, θεοκτόνοι όμως στην πραγματικότητα και πατριδοκτόνοι.
Τίμιοι Χριστιανοί και πατριώτες μου απεκάλυψαν με αγανάκτηση ότι ο παραπάνω αναφερόμενος με τα διακριτικά του πάθη, ψευδοαρχιερεύς, είπε στο λόγο του σε Ιερό Ναό της Συμπρωτεύουσας την παρελθούσα Κυριακή 28/6/2015 (εύρεσις λειψάνων Κύρου και Ιωάννου Αναργύρων), ότι «εγω θα ψηφίσω Ευρώπη». Ελπίζει αυτός ο ανόσιος η φράση του αυτή να γίνει χάδι στα ώτα των πονεμένων Ελλήνων ψηφοφόρων και να πάνε να ψηφίσουν κατά του Χριστού μας και κατά της πατρίδας μας.
1) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε παρελάσεις ομοφυλοφίλων στην πατρίδα μας;
Απάντηση: Όχι δεν είχαμε.
2) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε νόμο υπέρ των αμβλώσεων;
Απάντηση: Όχι δεν είχαμε. Τώρα όμως έχουμε νόμο με εκατομμύρια αμβλώσεις.
3) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε πάνω από 80% διαλυμένες οικογένειες από διαζύγια;
Απάντηση: Όχι δεν είχαμε.
4) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε θανάτους νέων ανθρώπων στους δρόμους από ναρκωτικά;
Απάντηση: Όχι δεν είχαμε.
5) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, ήταν η μοιχεία, η πορνεία και η κάθε είδους ανωμαλία στην πατρίδα μας τόσο ψηλά, όπως σήμερα;
Απάντηση: Όχι δεν ήταν.
6) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε 3-4 εκατομμύρια μουσουλμάνους μετανάστες στην πατρίδα μας;
Απάντηση: Όχι δεν είχαμε.
7) Ανόσιε ψευδοαρχιερέα, όταν το 1979 μπήκαμε στην ΕΟΚ, είχαμε Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να τρώει τα σπλάχνα της πατρίδας μας, όπως το έχουμε τώρα; Να μεταναστεύουν οι νέοι Έλληνες και να μας μένουν εδώ οι μουσουλμάνοι με τους γέρους Έλληνες; Να μας αναγκάζουν οι δυτικοί φίλοι σου, μέσω της οικονομικής ανέχειας να στρώσουμε και εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες το χαλί για να υποδεχθούμε τον Αντίχριστο;
Απάντηση: Όχι δεν είχαμε. Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα μας τα προκάλεσαν οι ομοούσιοι φίλοι σου, που τους ψηφίζεις.
Άκουε να σου πω ανούσιε ψευδοαρχιερέα
Είσαι φαρισαίος υποκριτής. Είσαι περιφερόμενος θεατρινίζων μασκαράς. Είσαι θεοκτόνος και πατριδοκτόνος. Δεν μπορεί εσύ να είσαι υιός Ρωμιάς.
Άκουε Ιησού Χριστέ μας Πανάγαθε!
Πανάγαθε Ιησού Χριστέ μας, άκουσε την αίτηση των αγανακτισμένων παιδιών Σου. Οδηγεί ο Ιεράρχης που γνωρίζεις, τα παιδιά Σου να συνεχίζουν να είναι φίλοι και συνεργάτες με όλους τους δυτικούς, που όλοι εκείνοι είναι παραδομένοι στον Αντίχριστο.
Σε παρακαλούμε, μη τον αφήνεις άλλο να λέει ότι είναι Ιεράρχης Σου. Μάζεψέ τον και απόστειλε στη θέση του γνήσιο Ποιμένα που θα σε αγαπά και θα είναι έτοιμος να θυσιαστεί για την Ορθόδοξο Πίστη και την Πατρίδα.
http://geron-nektarios-o-agioritis.blogspot.gr/…/blog-post_…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.