Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ.......ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ......


ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ , ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.


ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΝA ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΕΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ NEWS247.GR.......

Οι κυρώσεις της Δύσης και η βουτιά των τιμών πετρελαίου δεν είναι τα μόνα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ρωσία. Σε αυτά έχει προστεθεί η καθίζηση του νομίσματος της, το οποίο έχει χάσει από το καλοκαίρι το 50% της αξίας του

Άρθρο-ανάλυση του Πάνου Παναγιώτου

Προκειμένου να αγοράσει κανείς ένα δολάριο τον Ιούνιο του 2014, χρειαζόταν 33 ρούβλια. Σήμερα, χρειάζεται, σχεδόν, 69 ρούβλια, σε μία κίνηση που σε συνδυασμό με τις συνέπειες των κυρώσεων της Δύσης και της πτώσης των τιμών ενέργειας έχει τινάξει στον αέρα τους οικονομικούς σχεδιασμούς της ρωσικής κυβέρνησης, η οποία αναγκάζεται σε συνεχείς, δυσμενείς, αναθεωρήσεις των προβλέψεων της για το 2015, μία χρονιά κατά την οποία είναι σίγουρο πως η ρωσική οικονομία θα βρίσκεται σε ύφεση

Όμως, το βλέμμα των αγορών για την ώρα έχει στραφεί στην κατάρρευση του ρωσικού νομίσματος η οποία έχει λάβει διαστάσεις πανικού. 

Μία επείγουσα αύξηση των επιτοκίων από την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας την Τρίτη δεν κατάφερε να σταματήσει την πτώση η οποία συνεχίζεται με ρυθμούς ρεκόρ. Από την αρχή του έτους η κεντρική τράπεζα της χώρας έχει ξοδέψει περισσότερα από 80 δις δολάρια στην προσπάθεια της να προστατέψει το νόμισμα χωρίς καμία επιτυχία και πετυχαίνοντας, μόνο, να κάνει πλουσιότερους όσους στοιχημάτισαν στην πτώση του. 

Το 1998, η κατάρρευση του ρουβλιού έγινε μέσα σε διάστημα λίγων ημερών και οδήγησε τη Ρωσία σε πτώχευση. Πράγματι, όταν το νόμισμα μίας χώρας υποτιμάται, οι υποχρεώσεις της σε ξένα νομίσματα ανατιμώνται και πρέπει να καλυφθούν με νέο δανεισμό ή λιτότητα. Αν αυτό δεν είναι δυνατό, τότε η χώρα κινδυνεύει με πτώχευση. 

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει χτίσει τη δημοφιλία του στη βάση της ικανότητας του να εγγυάται τη σταθερότητα και την ευημερία στη χώρα, κάτι που είναι πολύ πιο εύκολο να επιτευχθεί και να συντηρηθεί όταν οι τιμές του πετρελαίου βρίσκονται σε ανοδική τροχιά και το νόμισμα είναι σταθεροποιημένο. 


Μετά το ξέσπασμα της Ουκρανικής κρίσης, η κατάσταση στη Ρωσία έχει επιδεινωθεί περισσότερο απ’ όσο οποιαδήποτε άλλη στιγμή στα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, με τη χώρα να φαίνεται όλο και πιο σίγουρο πως οδεύει σε μία σφοδρή οικονομική και νομισματική κρίση, που δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον προθάλαμο μίας πολιτικής κρίσης. Κατά κανόνα, μία νομισματική κρίση προκύπτει όταν υπάρχει σοβαρή αμφιβολία ότι η κεντρική τράπεζα μιας χώρας έχει αρκετά συναλλαγματικά αποθεματικά ώστε να διατηρήσει, σχετικά, σταθερή τη νομισματική ισοτιμία του νομίσματος της με τα ανταγωνιστικά του νομίσματα. Αυτό αποτελεί, ήδη, ένα γεγονός στην περίπτωση της Ρωσίας, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε με εκκωφαντικό τρόπο σήμερα. 

Μία νομισματική κρίση μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες σε μία οικονομία. Πόσο μάλλον όταν αυτή η οικονομία βάλλεται ταυτόχρονα και από μία συρρίκνωση μεγαλύτερη του 50% στα κρατικά έσοδα εξαιτίας τη πτώσης των τιμών ενέργειας και από μία σειρά άλλων έκτακτων προβλημάτων εξαιτίας κυρώσεων από τις χώρες της Δύσης. Η κατάσταση στη Ρωσία επιδεινώνεται με κάθε ημέρα που περνά και φαίνεται να είμαστε πολύ κοντά στη στιγμή που όλοι θα μιλούν για μία νέα «ρωσική κρίση». 

* Ο Πάνος Παναγιώτου είναι τεχνικός αναλυτής χρηματιστηριακών αγορών, εκδότης του www.analitis.gr , διευθυντής της Ελληνικής Κοινότητας Τεχνικών Αναλυτών στην Αγγλία (www.ekta.gr) και διευθυντής εκπαίδευσης και έρευνας της Enalos LTD στο Λονδίνο. Είναι δημιουργός λογισμικών αυτοματοποίησης της τεχνικής ανάλυσης (3F, ModiStock) και συγγραφέας χρηματιστηριακών και οικονομικών βιβλίων. Άρθρα και συνεντεύξεις του δημοσιεύονται για μιάμιση δεκαετία σε πληθώρα ΜΜΕ ενώ είναι συχνός καλεσμένος σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

 ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ......Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 , ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ....
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ :

 https://www.youtube.com/watch?v=ijN3RhjsabA

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ - ΡΩΣΙΚΟ

 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ. ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ( ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13 ΣΤΙΧΟΙ 16-18 ) Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ....( ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ κ.α ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΣΤΑΡΕΤΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ....ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΜΕ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.

BLOG - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ http://neataksi.blogspot.gr







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.