Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Τρεις γυναίκες παντρεμένες μεταξύ τους (!), περιμένουν παιδί!

Τρεις γυναίκες παντρεμένες μεταξύ τους (!), περιμένουν παιδί!

Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

Το πρώτο παγκοσμίως παντρεμένο «τρίο» ομοφυλόφιλων γυναικών ετοιμάζεται να αποκτήσει παιδί… Η Doll (30), η Kitten (27) και η Brynn (34), από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ παντρεύτηκαν σε μια ιδιότυπη τελετή τον περασμένο Αύγουστο και πλέον περιμένουν… κόρη, αφού η Kitten είναι έγκυος από δωρητή σπέρματος.

Αυτό άνοιξε… την όρεξη και στις άλλες οι οποίες θα δρομολογήσουν και τη δική τους εγκυμοσύνη, ώστε το παντρεμένο «τρίο» να αποκτήσει τρία παιδιά, ένα για την κάθε μία.


Το συζυγικό 'τρίο' περιμένει κόρη...
Το συζυγικό 'τρίο' περιμένει κόρη...


Ο γάμος τους είχε γίνει με κάθε επισημότητα, αφού και τις τρεις τις παρέδωσαν οι πατεράδες τους, φορούσαν νυφικό και αντάλλαξαν δαχτυλίδια. Νομικά ο γάμος ισχύει αφού η Brynn και η Kitten είναι τυπικά οι παντρεμένες και η Doll θεωρείται «λογοδοσμένη» και στις δύο.

Πώς δημιουργήθηκε το τρίγωνο

Η Brynn είχε παντρευτεί δύο φορές με γυναίκες στο παρελθόν, αλλά όπως δηλώνει, είναι «πολυγαμική» και για αυτό προχώρησε με τις δύο συντρόφους της σε αυτή την πρωτοτυπία… Στην αρχή έβγαινε με την Doll, αγόρασαν μάλιστα και σπίτι μαζί, αλλά στη συνέχεια αποφάσισαν από κοινού να… διανθίσουν τη σχέση τους και με ένα τρίτο πρόσωπο και βρήκαν την Kitten από ιστότοπο γνωριμιών.

Οι τρεις γυναίκες ισχυρίζονται ότι η σχέση τους δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις 'συμβατικές'
Οι τρεις γυναίκες ισχυρίζονται ότι η σχέση τους δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις 'συμβατικές'


Η Kitten αρχικά… διέφερε από τις υπόλοιπες, καθώς είχε δύο μακροχρόνιες σχέσεις με άντρες και μάλιστα είχε αρραβωνιαστεί με τον έναν. Ο αρραβωνιαστικός της όμως την άφησε λίγες ημέρες πριν από τον γάμο κι έτσι η 27χρονη άλλαξε δραστικά τη ζωή της… «Συνειδητοποίησα ότι μέχρι εκείνη την ώρα δεν ήμουν ειλικρινής με τον εαυτό μου. Ήμουν πολυγαμική, τελικά. Αρχικά έβγαινα με ένα παντρεμένο ζευγάρι, αλλά χωρίσαμε και τότε γνώρισα τις κοπέλες», σχολιάζει σχετικά.

Τρεις σύζυγοι, τρία δαχτυλίδια...
Τρεις σύζυγοι, τρία δαχτυλίδια...


Οι τρεις τους κατάλαβαν ότι θα «τα βρουν» από το πρώτο τους ραντεβού, σε ένα κινέζικο εστιατόριο.  «Από την αρχή υπήρχε χημεία, αλλά δεθήκαμε πραγματικά στο τέταρτο μας ραντεβού, όταν συναντηθήκαμε για να ψήσουμε κουλουράκια», εξηγεί η Doll στη dailymail. «Με την Doll και την Kitten, τα πράγματα επιτέλους απέκτησαν νόημα. Είναι σαν το παζλ να συμπληρώθηκε και με τα τρία του κομμάτια», πρόσθεσε η Brynn.

Η ιδέα για τον γάμο πάντως ήταν της… τρίτης της παρέας, της Kitten, μετά από δύο χρόνια της τριπλής σχέσης… Και όπως δηλώνουν, η σχέση τους είναι όπως όλες οι υπόλοιπες: τρώνε πρωινό μαζί, βλέπουν τηλεόραση μετά τη δουλειά και φυσικά, μοιράζονται κοινό κρεβάτι…


«Η διαφορά είναι στην επικοινωνία, καθώς τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα, επειδή είμαστε τρεις και θα πρέπει να προγραμματίζουμε καιρό πριν», εξηγούν. Από την άλλη όμως, οι δουλειές του σπιτιού είναι πολύ πιο εύκολες αφού μοιράζονται δια του… τρία…

Όπως καταλήγουν οι τρεις γυναίκες πάντως στη συνέντευξή τους, είναι πιστές η μία στην άλλη και δεν σκοπεύουν να προσθέσουν και τέταρτο μέλος στη σχέση τους…

ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΙΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.